Varusvarasto

 

Varusvaraston osoite on : Varastokatu 4

Tuomme ikäluokittain valmiit peliasut Vuoreksen  peli-illassa/päivässä pelaaville joukkueille!

HEINÄKUUN viimeiseen viikkoon saakka varasto on suljettu. Jos joukkueellaanne on peli-ilta, tuomme peli-asuja sinne  ja muulloin asut toimitetaan toimistolle, Rieväkatu 12.

Toimisto on avoinna arkisin 09.00-16.00.

Varusvarasto on avoinna seuraavan kerran 

Ti 27.7.  klo  15.30-17.30

Ke 28.7. klo 15.30-17.30

PELIPAITOJEN TOIMITUSAIKATAULU 3 arkivuorokautta

Varastolta saat:

 • Pallot, tötsät, pillit, 1 käsidesi/joukkue, liivit (liivejä ei saa pesemättä välillä vaihtaa pelaajalta toiselle) maalivahdin paidat (myös pestävä välillä vaihdettaessa pelaajalta toiselle) Nämä kaikki, lukuun ottamatta pilliä ja käsidesiä palautetaan kauden päätyttyä pestyinä Ota kassi mukaasi, kun haet varusteet.
 •  Ensiapulaukun 20 €:n panttia vastaan, kun palautat laukun syksyllä 2021 maksamme pantin takaisin, muussa tapauksessa katsomme sinun ostaneen sen.
  Ensiapulaukkuun voit hakea täydennystä varastolta.  Ethän tyhjennä laukkua ennen palautusta.
 • Varastolla voi asioida vain 1 henkilö kerrallaan (rapussa voi odottaa 1-2 henkilöä) Toivomme, että käytät maskia ja huomioisit normaalit koronaohjeet
 • Ethän tule sairaana asioimaan!
 • Kiitos yhteistyöstä, näin koitamme suojata meitä kaikkia mahdolliselta koronatartunnalta

 

 • Peliasujen tilauskäytäntö on päivitetty Toppariin ja tästä on lähetetty info kaikille joukkueiden toimihenkilöille. Toivottavaa olisi, että odottaisitte kuitenkin hetken ensimmäisten tilausten kanssa, jotta joukkueelta ei tulisi kovin montaa tilausta. Pelaajan toimintamaksu pitää olla aina suoritettuna ennen paidan tilaamista.
 • Asioidessasi varastolla voit noutaa sinulle kuuluvan Ilves asun, asun noutaminen edellyttää rekisteröitymistä toimihenkilöksi.
 • Ensimmäistä kautta valmentajana toimivalle tulee veryttelyasu ja muille valmentajille valinnaisesti 2 asustetta; sadetakki, T-paita, shortsi, (softshell takki, hajakokoja)- hoody huppari - reppu
 • Joukkueenjohtajalle ensimmäisen kauden asu on musta jojo takki ja mustat verkkahousut. Jos ne jo on, 2 valinnaista asustetta; sadetakki, T-paita, shortsi, (softshell takki, hajakokoja)- hoody huppari - reppu

Näkemisiin!

Terveisin varaston väki:

Tiina Valkeala              p. 040 3595147  

Tea Lindholm               p. 040 5263380

Tuija Helminen            p. 040 0727232