Futis-Liiga kausi 2015 alkaa pikkuhiljaa päättymään ja päätämme kauden yhdessä la 26.9.2015 Tammelan Stadionilla klo 15.20 alkaen juhlavuoden tapahtumia muistellen ja samalla Ilves naisten joukkuetta mitalitaistelussa kannustaen. Toivomme jokaisen Futis-liigalaisen osallistuvan tapahtumaan ja olemaan mukana luomassa Ilves jalkapallokulttuuria. Kaikki Futis-Liiga pelaajat ja yksi perheenjäsen pääsevät otteluun ilmaiseksi sisään, kunhan ovat paikalla Tammelan koulun pihassa  viimeistään klo 15.45! Sisäänpääsy tapahtuu kahdessa ryhmässä klo 15.10 joukkuepalkinnon saajat ja heidän kannustajansa ja klo 15.45 taitotekniikkakilpailun henkilökohtaiset mitalistit ja heidän kannustajansa sekä otteluun saapujat.

 

Tapahtuman yhteydessä jaamme kaikkien Futis-Liigan sarjojen ( 2003 synt ja vanhemmat ikäluokat)  joukkuemitalit sekä taitotekniikka kilpailujen henkilökohtaiset mitalit. Lisäksi  perheen pienimmille mahdollisuus tavata Ilves maskotti ja valokuvata itsensä Ilves seinässä (myös vanhemmat halutessaan).

 

Kaikki palkittavat tullaan kutsumaan vielä erillisellä kutsulla tapahtumaan ja pyydetään jokaiselta myös varmistus tapahtumaan saapumisesta. Mikäli joukkue tai henkilökohtaisen mitalin saaja ei pääse palkintotilaisuuteen paikalle, mitalit haettavissa ma 28.9 alkaen Ilves toimistolta.

 

Aikataulu la 26.9

Klo 15.10 Joukkuemitalin saajat kokoontuvat siis  kaikki (tytöt&pojat) Tammelan koulun pihaan viimeistään klo 15.10!

klo 15.20 jaetaan tyttöjen sarjojen joukkuepalkinnot

klo 15.35 alkaen jaetaan poikien sarjojen joukkuepalkinnot

Klo 15.45 taitotekniikka kilpailun henkilökohtaiset mitalistit kokoontuvat Tammelan koulun pihaan viimeistään 15.45!

klo 16:00 Naisten Liiga ottelu Ilves-Pallokissat, 1 puoliaika

klo n 16:45 puoliajalla taitokisa palkintojen jako tytöt/pojat

klo 18:00 Ottelu päättyy

Naistenliiga ottelussa pyritään tekemään myös Ilves naisten katsoja ennätys, eli 1000 katsojaa paikan päällä. Tampereella on havaittavissa pientä jalkapallobuumia ja se on näkynyt lisääntyneenä harrastajamäärinä sekä hienoina katsojalukuina Ilves miesten/naisten otteluissa ja ilveksen järjestämässä U19 maaottelussa.  Nyt 20 vuoden odottelun jälkeen Ilves pelaa jälleen mitaleista korkeimmalla sarjatasolla, tule mukaan juhlistamaan Futis-Liigan 40v juhlavuotta ja Ilves värit voittoon, tehdään yhdessä Tampereesta keltavihreä!