Aikuisten harrastetoiminta

Huom! Aikuisten harrastesarjojen pelaajien toimintamaksut eivät sisällä vakuutusturvaa. Jokainen hankkii oman vakuutuksen, joka kattaa harrastus- ja pelitoiminnan.

Olemme ottaneet Ilves ry:ssä käyttöön Smartum-liikuntasetelit. Lue lisää
Toistaiseksi muilla liikuntaseteleillä ei ole mahdollisuutta maksaa.

HUOM! Sivusto on tietosuojattu.
EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että seuran on saatava suostumus jokaisen henkilön tietojen käsittelyyn.

Katso selvitys henkilötietojen käsittelystä tästä sekä Ilves ry:n tietosuojaseloste.

Kyseisen harrastetoiminnan nimi toimii linkkinä ilmoittautumislomakkeeseen.

Harraste 2

Naisten harrastejoukkueet

(osallistuvat Futis-Liigan alaiseen sarjatoimintaan)

Naisten harrastejoukkueita Futis-Liigassa on toiminut kausittain 6-8. Uudet pelaajat ohjataan joko näihin tai tarvittaessa perustetaan uusia joukkueita ilmoittautumisten mukaan. Pelimuoto on 11v11 normaaleihin maaleihin.

Sarjatoiminta alkaa toukokuussa ja kestää syyskuun loppuun.
Toimintaan sisältyy sarjatoiminnan lisäksi 2 turnausta. Harjoituksia ja pelejä 1-2 krt viikossa.

Tapahtumiin mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, nappikset ja säärisuojat. Joukkueet koostuvat enemmän ja vähemmän pelanneista innokkaista futis naisista. Tärkeintä toiminnassa on yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo.

Toimintamaksu 135€/kesä, sisältää seuran jäsenmaksun, harjoitusvuorot sekä sarjatoiminnan kentät ja erotuomarit.

Naisten harrastejoukkueiden yhteishenkilö on Hanna Ojutkangas, p. 040 719 9650,

Lady Futis

(naisten kuntopalloilu, ei sarjatoimintaa)

Treenit 1x vko, pallonkäsittely- sekä tekniikkaharjoitteita ja pelataan n.30min.

Mukaan pallo, juoma, sään mukainen varustus, lenkkarit/nappikset sekä säärisuojat. Jos nappiksia ja säärisuojia ei vielä löydy niin ei haittaa, mutta jos innostuu toiminnasta niin on hyvä hankkia.

Joukkueessamme on mm. lasten harrastuksen kautta innostuneita tai muuten kipinän saaneita naisia, löytyy myös joskus pelanneita. Ikähaarukkamme on 18-60v.

Osallistumispakkoa tai muuta sellaista ei ole, kukin käy aikataulunsa mukaan treeneissä. Emme siis pelaa mitään sarjaa, siihen löytyy Futis-Liigan naisten harrastesarjasta joukkueita jos haluaa aktiivisempaan toimintaan. Innokkaimmat ovat halutessaan päässeet pelaamaan kevät- ja Silja-turnauksessa naisten harrastesarjan turnaukseen. Toiminnan tavoitteena on kuntoilu pilke silmäkulmassa.

Toiminnan hinta 135€/kesä. Sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitustoiminnan sekä harjoituspaidan omalla nimellä painettuna.

Joukkueen yhteyshenkilö on Piia Nurminen, p. 050 598 0030,

Miesten harrastejoukkue

Miesten harrastejoukkue osallistuu Suomen Palloliiton Lännen alueen 6. divisioonaan. Joukkuetapahtumia on 1-2 krt viikossa. Joukkueessa on mukana vanhoja Ilves-junioreita ja säännöllisestä harjoitus- ja sarjatoiminnasta kiinnostuneita futismiehiä. Uusia pelaajia otetaan aina mukaan.

Joukkue harjoittelee 1-2 krt/viikossa ja sen lisäksi pelaa kerran viikossa piirin 6 div. otteluita. Tosissaan mutta pilke silmäkulmassa. Toiminta alkaa huhtikuun puolivälissä.

Joukkuetoiminta maksaa 140€/kesä. Sisältää joukkueen piirin ilmoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä harjoitusvuorot.
Katso jäsenedut

Toimintamaksu ei sisällä pelipassia eikä vakuutusta, jotka jokaisen tulee itse hankkia. Joukkueen ottelumäärän mukaisesti pelaajille tulevat myös otteluiden kenttä- ja tuomarikulut maksettavaksi.

Joukkueen yhteyshenkilö on Seppo Lahtinen, p. 050 354 6934,

kauppa vaakabanneri