Futis-Liigan toimihenkilöesittelyt jatkuvat. Toimihenkilöt tekevät arvokasta vapaaehtoistyötä Futis-Liigan toimivuuden takaamiseksi ja kehittämiseksi. Vuosittain mukana on n 500 vapaaehtoista erilaisissa tehtävissä aluepäällikkönä, yhdyshenkilönä, valmentajina, kioskinpitäjänä yms. tehtävissä. Etenkin valmentajia tarvitaan joka vuosi lisää, olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan tukemaan lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta? Lue lisää vapaaehtoistoimenkuvista 

 

Tänään esittelyvuorossa on lännen auepäällikkö Marianne Myllymaa. 

Kuka olet ja kuinka kauan olet ollut mukana Futis-Liigatoiminnassa?

Marianne Myllymaa,  Lännen alueen Aluepäällikkö

Olen ollut mukana toiminnassa vuodesta 2007

 

Millaisissa rooleissa olet toiminut?

Vuosi                  Toimenkuva
2015-2016         Aluepäällikkö, Länsi,
2013-2014         Yhdyshenkilö Lentävänniemi,
2007-2016         Joukkueenjohtaja F, E, D pojat Lentävänniemi, Lännen D, C, B tytöt

Mikä toiminnassa on parasta?

Parasta on olla mukana tekemässä tätä tärkeää työtä lasten ja nuorten kanssa, kehittämässä toimintaa entistä paremmaksi. Ennen kaikkea parasta on lasten ilo ja riemu ja välitön palaute.

Ikimuistoisempia hetkiä ovat kuitenkin olleet Lännen tyttöjen kanssa koetut turnaukset ja niissä koetut onnistumiset.

 Mikä sai sinut hakeutumaan mukaan toimintaan?

Oma poika Joonas aloitti Futis-Liigassa pelaamisen vuonna 2006. Ensimmäisen vuoden seurailin kentän laidalta touhua, seuraavana vuonna olinkin jo joukkueenjohtajan hommissa. Siitä se lähti.

Mikä on saanut jatkamaan mukana toiminnassa? (Vaikka esim. oma lapsi ei enää pelaisikaan)

Rakkaudesta lajiin. Lasten ja nuorten ja heidän perheidensä kanssa toimiminen. Me ollaan Lännessä vähän sellaista yhtä suurta perhettä. Alueella on paljon toimijoita, jotka ovat toimineet erilaisissa tehtävissä jo vuosia. Puhalletaan yhteen hiileen, tsempataan toinen toisiamme. Annetaan yhdessä mahdollisuus järkevään harrastukseen. Vastapainoa omalle päivätyölle Muistikuntouttajana.

 Miten Futis-Liiga on kehittynyt mukanaoloaikanasi?

Kymmenen vuoden aikana paljonkin.  Peli-illat pienemmille, pelaajamäärät koko Futis-Liigassa ovat kasvaneet roimasti, mikä tuo haasteensa olosuhteisiin. Lisääntyneet tekonurmikentät sekä Lapsi-vanhempi ryhmät, jolloin jo 4 vuotiaana pääsee tutustumaan lajiin. Lisäksi tyttöjen määrä Futis-Liigassa on kasvanut roimasti

 Millaisia terveisiä lähettäisit toiminnasta kiinnostuneille?

Tervetuloa Ilvesperheeseen. Mukaan voi tulla nuorempi ja vanhempikin. Ei tarvitse olla mikään Litmanen. Riittää, että sydän sykkii futikselle, lapsille ja nuorille.