Futis-Liigan aluejako 2024

Futis-Liigan toiminta on jaettu neljään alueeseen:

Etelä, Pohjoinen, Länsi ja Itä. Jokaisella alueella on 3-4 kaupunginosaa, Futis-Liigassa toimii kaudella 2024 yhteensä 13 kaupunginosaa. Lisäksi toimintaan osallistuu yhteistyöseurojen joukkueita eri ikäluokissa.

Ilveksen jalkapallojaoston strategian “Yksi yhteinen Ilves” mukaisesti on linjattu, että seuran jalkapallojoukkueiden peliasut (paidat, sukat ja shortsit) ovat yhtenäiset kaikilla joukkueilla Futis-Liigasta miesten Veikkausliigan joukkueeseen siten, että peliasujen väreinä ovat keltainen ja vihreä. Futis-Liigassa peliasujen värit vaihtuvat kausittain Etelä/Länsi sekä Itä/Pohjoinen.

Koko aluetta koskeviin tiedusteluihin vastaa aluepäällikkö. Jokaisessa kaupunginosassa on nimetyt yhdyshenkilöt, jotka vastaavat kaupunginosan toiminnasta.

Futis-Liigan korttelitoiminta perustuu pitkälti vapaaehtoisten vanhempien osallistumiseen toiminnan pyörittämiseen. Vapaaehtoisia vanhempia tarvitaan aina toimihenkilötehtäviin (valmentaja, joukkueenjohtaja, pelinohjaaja, turnausapulainen yms.).

Ota rohkeasti yhteyttä aluepäällikköön tai yhdyshenkilöihin mikäli haluat olla mukana tekemässä ja tukemassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Seura kouluttaa ja tukee kaikkia vapaaehtoistoimijoita. Koulutuskalenteria päivitetään koko kevään ajan: https://ilvesfutisliiga.fi/koulutukset/.

Kaupunginosaa klikkaamalla, siirryt kaupunginosien omille sivuille. Kaupunginosien tietoja päivitetään sitä mukaa kun joukkueet ja harjoitusvuorot varmistuvat. Mikäli et löydä etsimääsi, ota yhteyttä aluepäällikköön tai kaupunginosan yhdyshenkilöön. Yhteystietoja löytyy täältä: https://ilvesfutisliiga.fi/yhteystiedot/.

Kenttäkartta

Klikkaa kartta suuremmaksi. Koko sivun näkymässä näet kentän nimen siirtämällä hiiren “nuppineulan” päälle. Voit zoomata karttaa hiiren rullalla.

kauppa vaakabanneri