Ilves Futis-Liiga toivottaa taas kaikki lämpimästi tervetulleeksi Suomen suurimman kortteliliigan pariin. Futis-Liigan kausi 2022 on jo järjestyksessään peräti 47. toimintakausi, joten viisikymppiset Futis-Liigalla lähestyvät kovaa vauhtia!

Ilmoittautumaan Futis-Liigan kaudelle 2022 pääset täältä: https://ilvesfutisliiga.fi/ilmoittaudu/!

Futis-Liigaan viikon 6 aikana (13. helmikuuta, kello 23:59 mennessä) ilmoittautuneiden kesken arvotaan yhteensä kymmenen Ilves-aiheista tuotepalkintoa.

Ilves jalkapallon toiminnanjohtaja Matti Anttonen kutsuu kaikki mukaan Futis-Liigaan:

”Ilveksen missiona on jalkapalloa kaikille ja Futis-Liiga on missiomme paras esimerkki. Kannustamme kaikki mukaan liikkumaan oman kodin lähikentillä edullisesti ja laadukkaasti. Vanhemmat pääsevät halutessaan mukaan toimintaan ja Futis-Liigan kautta on moni aloittanut Ilves-polkunsa pelaajana, valmentajana tai toimihenkilönä. On upea nähdä joka kevät kokonaisia perheitä jalkapallon parissa ja kymmeniä lähialueen lapsia ja nuoria aloittamassa urheiluharrastuksen. Tätä on Futis-Liiga parhaimmillaan.”

4 aluetta, 13 kaupunginosaa

Ilves Futis-Liiga toimii neljällä eri alueella ja 13. eri kaupunginosassa. Jokaisella alueella on omat aluevalmentajat, aluepäälliköt sekä yhdyshenkilöt, jotka auttavat toiminnan käyntiin laittamisessa sekä pitkin pitkää kautta.

Futis-Liiga tarjoaa tytöille ja pojille harrastus- ja pelitoimintaa 5-vuotiaista (2017-syntyneet) alkaen. Kesällä on tarjolla kymmeniä PIHLAJALINNA peli-iltoja Vuoreksen Ilves-kentällä sekä Ahvenisjärven tekonurmella.

Lapsi-vanhempi toiminnan ja aikuisten harrastejoukkueiden ilmoittautuminen auki 1.3.!

Vielä pienemmille pelipojille- ja tytöille, eli 3–4-vuotiaille ja perheille on tarjolla vuosittain suosiotaan kasvattava lapsi-vanhempi toiminta, jossa osaavat ohjaajat opastavat koko perhettä jalkapallon mahtaviin saloihin ympäri Tamperetta sekä lähiseuduilla. Lapsi-vanhempi toimintaan voi ilmoittautua 1. maaliskuuta alkaen.

Hieman vanhemmille pelinaisille- ja miehille on puolestaan tarjolla aikuisten harrastejoukkueet, joissa pääsee liikkumaan itselleen sopivissa määrin ja mukavassa porukassa. Myös aikuisten harrastejoukkueisiin voi ilmoittautua 1. maaliskuuta lähtien.

Myös vapaaehtoistoimintaan tarvitaan vuosittain useita satoja tekijöitä. Jos sinua kiinnostaa vapaaehtoisena toimiminen omien vahvuuksiesi kautta, niin vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua saman https://ilvesfutisliiga.fi/ilmoittaudu/ sivun kautta!

Olosuhdekehitystä

Anttosen mukaan Ilves panostaa tällä kaudella erityisesti olosuhdekehitykseen:

”Ilves on vienyt Futis-Liigan viimeisen 10 vuoden aikana hiekkakentiltä tekonurmille, kehittänyt aloittavien ikäluokkien tukitoimintaa ja viime vuosina mukaan on tullut entistä monipuolisemmat pelitapahtumat ja aluejoukkuetoiminta. Tänä vuonna jatkamme panostamista olosuhteisiin. Ilves-kenttä on mahdollistanut laajentuneen peli-iltatoiminnan ja kahvio sekä muut kenttäalueen parannukset ovat vieneet toiminnan seuraavalle tasolle. Ilves-kentän tekonurmi tullaan kesän aikana uusimaan ja käytössä ollut tekonurmi löytää tiensä Leinolaan, parantaen siellä paikallisia kenttäolosuhteita.”

Viime vuonna, eli Ilveksen 90-vuotisjuhlavuonna Futis-Liigan toiminnassa oli mukana noin 4070 pelaajaa ja tänä vuonna mukaan mahtuu vähintään saman verran, eli tervetuloa taas mukaan! Ilmoittaudu Futis-Liigaan tästä: https://ilvesfutisliiga.fi/ilmoittaudu/.

FUTISLIIGASOME