Ilves Futis-Liigan kausi 2022 lähestyy jo kovaa vauhtia. Ilmoittautuminen Futis-Liigan kaudelle 2022 aukeaa ensi viikolla, eli viikolla 5.

Futis-Liigassa pilotoitiin kaudella 2021 aluevalmentajien toiminta. Jokaisella neljällä alueella oli oma aluevalmentaja, joka auttoi hommaan saamisessa käyntiin ja kauden aikana valmennuksellisissa asioissa. Hyvän vastaanoton saanut toiminta jatkuu myös alkavalla kaudella.

Aluevalmentajien työn mahdollisti Ilves jalkapallon pääyhteistyökumppanin, K-Citymarket Turtolan kanssa tehty sponsorointiyhteistyö. Aluevalmentajina toimineet Valtteri Kannosto (Pohjoinen), Henri Kruus (Etelä), Jan Kulokopi (Itä) ja Eeva Veijola (Länsi) puolestaan jatkavat tehtävissään myös kaudella 2022! Aluevalmentajista kertova uutinen viime keväältä löytyy Futis-Liigan sivuilta.

K-Citymarket Turtolan kautta saatu tuki mahdollisti aluevalmentajien työn kaudella 2021, kun taas kaudella 2020 tukirahoja laitettiin Ilves-kentän kehitystyöhön. Vuoden 2022 tuen kohteeksi on monta hyvää vaihtoehtoa, mutta lopullista päätöstä ei ole vielä tehty.

Liity tukijoukkoihin!

Jos et ole vielä sitä tehnyt, niin nyt kannattaa liittää myös oma Plussa-kortti Ilveksen tukijoukkoihin. Liittymällä mukaan, et menetä omia Plussa-pisteitäsi millään tavalla ja tuet lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Liittymisohjeet löytyvät täältä: https://ilvesfutisliiga.fi/tue-seuraasi/.

Kuvassa alla Ilveksen junioriedustuksen P07 värit poseeraamaan K-Citymarket Turtolalta sponsorointiyhteistyön kautta saadun shekin kanssa. Kuva on miesten edustusjoukkueen 90-vuotisjuhlaottelusta ja kyseessä on vuoden 2021 ensimmäisen puolikkaan ajalta saatu tuloutus. Kuva: Jimi Soinila.

1W1A4254