Kuva: Päivi Meduri.

Ilveksen HOPA-rahastolla tuetaan Ilveksessä harrastavia lapsia ja nuoria, jotka ovat taloudellisen tuen tarpeessa. HOPA-rahaston stipendit suuntautuvat nykyään junioriedustuksen lisäksi myös Ilves Futis-Liigan hyväksi.

Ilves-seurayhteisö on ollut aktiivinen keräämään lahjoituksia HOPA-rahastoon jalkapallokauden aikana ja ideoimaan erilaisia tempauksia lahjoitussumman kasvattamiseksi. Iso kiitos kaikille HOPA-keräyksiin osallistuneille!

Seuraväen ideoimia tempauksia ovat olleet muun muassa:

Kuusakoski Oy toi Vuoreksen Ilves-kentälle kesällä metallinkeräyslavan, johon ilvesläiset saivat lahjoittaa metallinsa. Kuusakoski vei lavan ja metallit matkaansa ja korvasivat metallinkeräyksestä tulleen summan HOPA-rahastoon.

Noin 30 vapaaehtoista Ilves-vanhempaa toimi järjestyksenvalvontatehtävissä heinäkuun lopulla ja elokuun alussa Hassisen Koneen ja Juha Tapion keikoilla Ratinan stadionilla. Vapaaehtoiset tienasivat tärkeällä työllään yli 2200 euroa HOPA-rahastoon. Järjestyksenvalvonta suoritettiin yhdessä Securitas Oy:n kanssa.

Ratinan Superpäivän tiimoilta kerättiin myös lahjoituksia HOPA-rahastoon. Tämä oli Ilves Futis-Liigan toiminnanjohtajan Risto Valkealan ja hänen vaimonsa Tiinan toiveena, joita Ratinan tapahtumassa juhlistettiin.

HOPA-rahastoon on saatu myös merkittävä lahjoitus yksityishenkilöltä, joka teki lahjoituksen MobilePayn kautta. MobilePayn avulla pystyykin lahjoittamaan HOPA-rahastoon numeroon 13584, viestikenttään viestiksi HOPA.

Pidetään Kaikki Kentällä!

Tällä hetkellä käynnissä on Pidetään Kaikki Kentällä -kampanja, jolla yrityksiä ja myös yksityishenkilöitä kutsutaan lahjoittamaan HOPA-rahastoon ja mahdollistamaan mahdollisimman monen nuoren harrastaminen näiden haastavien aikojen keskellä. Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjaan on lähtenyt mukaan muun muassa yhteistyökumppani Kiilto.

Näin pääset kampanjaan mukaan

Kampanjaan mukaan lähteneillä yrityksillä on mahdollisuus saada yrityksen nimi näkyviin HOPA-rahaston sivuille. Kampanjaan voi lahjoittaa tilisiirrolla HOPA-rahaston tilille: FI6657300820094098, viestikenttään HOPA. Jos haluat yrityksesi nimen näkyviin kampanjamme yhteydessä, voit kirjoittaa sen viestikenttään.

Ilves ry:n rahankeräysluvan numero on RA-2021-965 (29.7.2021 alkaen).

HOPA-rahaston avulla tuetaan taloudellisesti Ilves ry:ssä harrastavien jalkapallojuniorien harrastustoimintaa, myöntämällä heille stipendejä.

Kyseessä on merkittävä ja ilvesläisille tärkeä hanke. Monet Ilves-henkiset ovat jo HOPA-rahastoon lahjoittaneet, iso kiitos kaikille lahjoittaneille!