Hope ry tekee tärkeää työtä lapsiperheiden hyväksi. Yhdistys kerää ja kierrättää tavara- ja vaatelahjoituksia, tukee lasten ja nuorten harrastamista ja mahdollistaa iloa vapaa-ajan elämyksillä.

Tällä hetkellä yhdistys muun muassa järjestää yhdessä Ratinan kauppakeskuksen ja Tampereen Pienen Lelukaupan kanssa toivepuukeräyksiä joululahjoja varten. 

Ratinan kauppakeskuksesta toivepuita löytyy neljästä eri paikasta ja toiveita voi toteuttaa 14. joulukuuta asti. Toivepuut sijaitsevat Ratinan Kulman sisäänkäynnillä, 1. kerroksesta Spice Ice by CandyTownin vierestä, 2. kerroksen Superdry-myymälää vastapäätä ja kolmannen kerroksen Ravintolamaailmaa vastapäätä. 

Lahjat voi palauttaa Ratinan keräyspisteisiin, jotka löytyvät Life-myymälästä sekä Suomalaisesta Kirjakaupasta kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta.

Tampereen Pienestä Lelukaupasta löytyvän toivepuun toiveita ehtii toteuttamaan 16. joulukuuta saakka.

Varustelahjoituksia Hope ry:lle pystyy tekemään edelleen muun muassa Ilves ry:n toimistolle osoitteeseen Rieväkatu 12, 33540 Tampere tai suoraan Hope ry:n Tampereen toimipisteelle Koivistonkylän Prisman yläkertaan. Osoite on Lempääläntie 21, 33820 Tampere.

Tehdään yhdessä hyvää ja tuodaan joulumieltä lapsille ja nuorille! 

Hopen kotisivuilta löytyy lisätietoa ja ajankohtaisia uutisia.