Kuva Ilves jalkapallon vuosikirjasta vuodelta 1978, josta löytyy jalkapallojaoston puheenjohtajana toimineen Jarkon pääkirjoitus.

Ilves ry:n kunniajäsen Jarkko Savola täytti 26. heinäkuuta kunnioitettavat 80 vuotta.

Vuonna 2018 Ilves ry:n kunniajäseneksi valittu ”Jakke” ehti toimimaan pitkän Ilves-uransa aikana muun muassa niin jalkapallojaoston puheenjohtajana, edustusjoukkueen joukkueenjohtajana kuin myös legendaarisena kuuluttajana Tammelan stadionilla.

Jarkko oli myös yksi Suomen suurimman kortteliliigan, Ilves Futis-Liigan perustajista vuonna 1975.

Jarkko on toiminut Ilves-uransa lisäksi myös lukuisissa muissa jalkapallon luottamustoimissa. Hänestä on kirjoitettu Eerikkilän Hall of Fame -sivuilla seuraavanlaisesti:

”Mittava työ suomalaisen jalkapallon parissa useissa luottamustoimissa. Vaikutti Eerikkilässä johtokunnassa, jonka jäsenenä aloitti lakisääteistämisen aikoihin 1983. Toimi pitkään johtokunnan varapuheenjohtajana ennen kuin seurasi Erkki Poroilaa puheenjohtajana 1995. Johtokunnan puheenjohtajana Eerikkilän voimakkaan toiminnallisen ja taloudellisen kasvun vuosina 1995-2011.

Palloliitossa useita luottamustoimia 1960-luvulta 2000-luvulle; muun muassa liittovaltuuston ja valitusvaliokunnan jäsen ja useaan otteeseen Tampereen piirin liittokokousedustaja. Palkittu Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristillä, nimetty Palloliiton ainaisjäseneksi. Reservin majuri, työura vakuutusalalla Pohjolassa. Muistetaan Valkeakoskella ja Tampereella myös pitkäaikaisena kenttäkuuluttajana.”

Suuret onnittelut Jarkolle pyöreistä vuosista koko Ilves-perheen puolesta!

Kaikki Ilves ry:n kunniajäsenet löytyvät täältä: https://ilvesry.fi/kunniajasenet/.

Savola ja Holli

Legendaariset ilvesläiset Jarkko Savola (vas.) ja Harri Holli kuvattuna Ilves-gaalassa 9. lokakuuta 2021. Kuva: Okko Sorma.