Ilves äijät perustettiin kesällä 2015. Joukkue sai suuren suosion kaikille sopivasta matalan kynnyksen harjoituksista ja kannustavasta ilmapiiristä. Mukaan lähti n 30 pelaajaa, osa aikaisemmin pelanneita ja osa ei ikinä pelanneita. Ryhmä hitsautui hienosti yhteen ja kesän aikana nähtiin huikeaa kehitystä ja jopa  FC barcelonamaisia kuvioita.

Nyt ryhmä jatkaa talven ajan harjoittelua kerran viikossa tahdilla (pääsääntöisesti to) klo 21-22 Jalitsuhallissa Hervannassa. Mukaan on tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin k 18 ikärajan saavuttaneet pelaajat.

Harjoituksissa ei ole paikalla seuran valmentajaa säännöllisesti ja harjoitukset koostuu pitkälti pelaamisesta harjoituksen ajan. “vanhat” pelaajat on lupailleet paikalla ollessaan vetää myös kesällä käytettyjä harjoitteita alkulämmittelyissä. Uusille pelaajille  ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen, pyydä siis kaveri mukaan!

Talviharjoittelun hinta 40€, vähintään 10 harjoituskertaa aikavälillä 1.12.2015-19.3.2016. Halukkailla on mahdollisuus ostaa Ilves äijät harjoituspaita lisähintaan 25€ omalla nimellä painettuna.

Ilves äijät toiminnassa käytetään osallistujat.com palvelua, saat rekisteröitymisohjeet ja tunnussanan ilmoittautumisen paluupostina.

Käy ilmoittautumassa mukaan