Ilves Futis-Liiga ja Asfalttikallio Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Asfalttikallio Oy on vuonna 2012 perustettu sataprosenttisesti suomalainen päällystealan yritys, joka tarjoaa asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluita laadukkaasti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti koko Suomessa.  Yhtiön tavoitteena on rakentaa kestävää, kannattavaa ja kehittyvää kasvupolkua.

– Ilveksen arvot ovat lähellä Asfalttikallion arvomaailmaa. Olemme saavuttaneet menestystä suomalaisella sisulla sekä nöyrällä ja ahkeralla työnteon kulttuurilla. Arvostus, välittäminen ja ympäristöystävällisyys ovat asiakkaan lisäksi toimintamme keskiössä. Meille on tärkeää tukea nimenomaan lasten ja nuorten liikuntaharrastamista, sillä jokainen lapsi ja nuori ansaitsee mahdollisuuden harrastaa. Lisäksi näemme, että harrastuksilla on suuri merkitys syrjäytymisen ehkäisyssä ja haluamme olla osaltamme vaikuttamassa lasten ja nuorten hyvinvointiin, kertoo Asfalttikallio Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mäkelä.

Ilves Futis-Liiga tarjoaa matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille jalkapallosta kiinnostuneille. Harrastaminen tapahtuu lähellä kotia ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastamisen kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina. 

 
– Yhteistyökumppanuudet ovat meille todella tärkeitä ja auttavat pitämään harrastusmaksut kohtuullisina siitä huolimatta, että kustannukset nousevat koko ajan. On hienoa, että yhteistyökumppanimme näkevät Ilves Futis-Liigan tuottaman yhteiskunnallisen hyödyn ja merkityksen lapsille, ja haluavat olla tukemassa toimintaamme, iloitsee Ilves Futis-Liigan johtaja Pekka Huikuri.
 
Asfalttikallio Oy:n toimintaan pääset tutustumaan klikkaamalla alla olevaa logoa.