Ilves jalkapallon stipendiryhmä on päättänyt Ilves Futis-Liigan Hopa-rahastosta jaettavista tuista. Hopa-tuki oli haettavissa Ilves Futis-Liigassa harrastaville junioreille 12.2.-15.3. välisenä aikana. Tukea toimintamaksuun myönnettiin kaikille 42 hakijalle yhteensä 2 940 euroa.

Rahaston on perustanut Harri ”Hopa” Holli ja sen tarkoituksena on Ilves ry:ssä harrastavien jalkapallojuniorien taloudellinen tukeminen stipendejä myöntämällä. Ensisijaisia tuen saajia ovat taloudellista apua tarvitsevat, eteenpäin pyrkivät, lahjakkaat junioriurheilijat.

Elinkustannukset ovat nousseet viimeisen reilun vuoden aikana eniten sitten 1980-luvun alkuvuosien. Inflaatio on kiihtynyt eivätkä palkat pysy hintojen nousun perässä. Taloudellinen tilanne kurjistaa yhä useamman perheen arkea. Myös vanhempien ero, työttömyys ja sairastuminen vaikuttavat perheiden taloudelliseen tilanteeseen ja heijastuvat lasten ja nuorten mahdollisuuksiin harrastaa.

Vanhemmat ovat valmiita tinkimään paljosta, jotta lapsilla olisi mahdollisuus harrastamiseen. Erilaisia liikuntaharrastuksia pidetään tärkeänä paitsi terveydellisistä syistä, mutta myös siksi, että niiden avulla lapsi ja nuori oppii itselleen tärkeitä taitoja. Harrastuksilla on positiivinen vaikutus lapsen ja nuoren sosiaaliseen hyvinvointiin, sekä myös ennaltaehkäisevä vaikutus sosiaaliseen syrjäytymiseen.

Lasten ja nuorten hyvinvointi on meidän kaikkien etu. Lahjoittamalla Hopa-rahastoon tuet lasten ja nuorten liikkumista ja annat mahdollisuuden harrastaa. Lahjoittaa voi tekemällä tilisiirron Hopa-rahaston tilille IBAN FI6657300820094098 (viitenumerokenttään 22011 tai viitetekstiksi Hopa) tai lahjoittamalla MobilePaylla numeroon 13584.

Kiitos, kun tuet lasten ja nuorten liikuntaharrastamista!

 

Ilves ry:n rahankeräyslupa numero RA-2021-965 (29.7.2021 alkaen)