Ilves jalkapallo on aloittanut Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjan, jolla pyritään auttamaan mahdollisimman montaa lasta ja nuorta jatkamaan harrastusta haastavien aikojen keskellä. Etteplan on nyt lähtenyt mukaan kampanjaan ja haastaa samalla muutkin yritykset mukaan tukemaan vähävaraisten lasten nuorten harrastustoimintaa.

Sähkönhinnan nousu, inflaation kasvu ja muu tämänhetkinen maailmantilanne aiheuttavat haasteita lukuisille perheille, mukaan lukien Ilveksen toiminnassa mukana olevat perheet. Kaikista ikävin tilanne on, jos perheissä joudutaan miettimään, että maksetaanko kasvanut sähkölasku vai vaihtoehtoisesti lapsen harrastustoiminta.

Osallistumalla kampanjaan suomalaiset yritykset voivat mahdollistaa usealle lapselle ympärivuotisen harrastuksen Ilveksen HOPA-rahaston kautta jaettavien stipendien avulla. Rahaston avulla tuetaan vuosittain vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa, ja tulevana talvikautena stipendien jaon tarve tulee olemaan huomattavasti normaalia suurempi.

Ilveksen jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Matti Anttonen kommentoi Etteplanin mukaan lähtemistä.

”Ilves on pelaajamäärältään Suomen suurin jalkapalloseura ja juniorijalkapallotoimintamme koskettaa yli 5000 perhettä vuosittain. Kasvaneet elintasokustannukset ovat aiheuttaneet monille toiminnassamme mukana olevista perheistä huolia tulevaisuuden suhteen. Haluamme Ilveksenä olla löytämässä tapoja tukea perheitä, jotta haastavista oloista huolimatta lasten ja nuorten harrastamisesta ei tarvitsisi tinkiä.

Haemme jatkuvasti mukaan henkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat toimia meidän kanssamme mahdollistajina, ja on upeaa saada Etteplan mukaan Pitämään Kaikkia Kentällä.”

Etteplan on sitoutunut tukemaan nuoria urheilijoita. Tämä on näkynyt viime aikoina esimerkiksi Etteplanin ja Suomen Urheiluliiton välisessä yhteistyössä, jossa Etteplan sponsoroi nuorta ja lupaavaa aitajuoksijaa, Nea Mattilaa. Etteplan tahtoo vaikuttaa myös ruohonjuuritasolla.

Annetaan yhdessä nuorille mahdollisuus harrastaa ja kehittyä!

Lisätietoja Ilveksen osalta antaa:

Matti Anttonen, Ilves ry. jalkapallojaoston toiminnanjohtaja, , 041 4445 450

 

Lisätietoja Etteplanin puolelta antavat:

Outi Torniainen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja,

Jyrki Eschner, Senior Account Manager,

 

Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjasta ja miten voi lähteä mukaan, pystyy lukemaan lisää tätä kautta: https://ilvesjalkapallo.fi/pidetaan-kaikki-kentalla-vahavaraisten-lasten-ja-nuorten-harrastuksen-tukeminen/.