Ilves jalkapallon heinäkuun Kuukauden vapaaehtoiseksi on valittu Teemu Koreila! Suomen suurimman kortteliliigan parissa toimiva Teemu saa Kuukauden vapaaehtoisena kausikortin aikuisten edustusjoukkueiden kotiotteluihin: https://ilvesedustus.fi/.

Pääsimme kyselemään tämän kuun Kuukauden vapaaehtoiselta, että minkälainen tekijä on kyseessä!

Kerro, että kuka olet ja mitä teet? Ilveksessä ja jos tahdot, niin myös siviilissä!

”Teemu Koreila, leppoisa kaveri, aviomies ihanalle vaimolle ja isä kolmelle valloittavalle lapselle. Toimin Futis-Liigassa Atalan C14-C15 poikien valmentajana/jojona, siviilissä toimin huonekalujen parissa Iskussa.”

Kuinka kauan olet ollut Ilveksen toiminnassa mukana ja mitä olet ehtinyt tekemään Ilveksen parissa?

”Ilveksen toiminnassa ollut mukana Futis-Liigassa 8 vuotta, juuri Atalan poikien valmentajana.”

Miten innostuit lähtemään alun perin toimintaan mukaan? Mikä on saanut sinut pysymään vapaaehtoisena kaikkien vuosien ajan?

”Innostus syttyi omien poikien jalkapallon aloituksesta. Puhdas halu nähdä ja kokea pienten lasten into ja kehitys on saanut pysymään vapaaehtoisena nämä vuodet. Ja jos omalla panoksellani voin pitää lapset harrastuksen parissa, niin se on varmasti yksi merkittävin syy.”

Mikä on mielestäsi kaikkein paras asia vapaaehtoisena? Ja mitä se antaa sinulle henkilökohtaisesti?

”Paras asia on nähdä kuinka osataan pitää hauskaa ja nähdä kuinka joukkue on ystäviä keskenään. Siitä saa myös henkilökohtaisen hyvän mielen.”

Mitkä ovat omasta mielestäsi vahvuuksiasi Ilves Futis-Liigan valmentajana?

”Vahvuuksia valmentajana on ehdottomasti ymmärrys hauskanpidosta ja siitä että ollaan tosissaan, mutta ei totisesti. Sopiva lapsenmielisyys tietysti auttaa tässä!”

Onko tullut käytyä peleissä kesällä? Tuleeko seurattua muita lajeja?

”Edustuksen pelejä en ole ehtinyt vielä käydä seuraamassa, Valioliigajalkapallo on intohimo ja sitä tulee paljon seurattua. Juniorisalibandy kulkee myös lähellä sydäntä.”

Toivottavasti Teemu ehtii seuraamaan Ilveksen edustusjoukkueiden otteluita uuden kausikortin voimin! Paljon onnea vielä Teemulle!

Muidenkin Kuukauden vapaaehtoisten haastatteluita pääsee lukemaan tätä kautta: https://ilvesjalkapallo.fi/seurainfo/.