Lokakuun Kuukauden vapaaehtoinen oli joukkueensa mukana junioriedustuksen kauden päättäjäisissä Ratinassa.

Susanna Sariola on Ilves jalkapallon lokakuun Kuukauden vapaaehtoinen! Junioriedustuksessa ja P10-joukkueessa toimiva Susanna saa vapaaehtoisena vapaavalintaisen tuotteen Ilves jalkapallon kaupasta: https://ilvesedustus.fi/kauppa/.

Kerro kuka olet ja mitä teet? Niin Ilveksessä kuin muutenkin, jos tahdot kertoa!

”’Siiviilissä’ olen osakkaana liikejuridiikkaa tekevässä asianajotoimistossa, aktiiviliikkuja ja yhden Ilves jalkapalloilijan ja yhden Raholan Pyrkivän koripalloilijan äiti. Olen yksi P10 numeroiden joukkueenjohtajista ja vastuullani on erityisesti viestintäasiat. Teen myös koriksen puolella vapaaehtoishommia.”

Kuinka kauan olet toiminut vapaaehtoisena Ilveksessä? Mikä sai sinut lähtemään mukaan?

”Olen toiminut Ilveksessä kolmisen vuotta vapaaehtoisena. Meidän joukkueen loistoporukka ja hyvä meininki sai lähtemään mukaan. On hienoa kuulua tähän jengiin ja Ilves-perheeseen. Liikunta on muutenkin itselle tärkeää ja olen tosi mielelläni mukana tukemassa lasten ja nuorten liikuntaa.”

Mikä on paras Ilves-muistosi? Entäpä paras juttu näin seuran 90-vuotisjuhlavuonna?

”Niitä on paljon mutta paras Ilves-muistoni on viime vuoden junioriedustuksen päättärit Ratinassa, missä oli ihan huikea kannustus ja tunnelma. Ilves voitti FC Hongan 4-1 ja edustuksen pelaajat tulivat kiittämään P10:n poikia läpyillä pelin jälkeen.

Tämän vuoden parhaina juttuina tulee mieleen kesän HJK Cup, sen tunnelma, jännitys kentällä ja kentän laidalla, joukkueen hieno peli, vanhempien upea kannustus ja lopulta koko joukkueen sekä taustojen ilo, kun pojat voittivat vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen turnauksen upeasti rankkareilla HJK:ta vastaan sekä ehdottomasti P10-joukkueen valinta vuoden poikajoukkueeksi!”

Jos joku miettii asiaa, niin miksi mielestäsi kannattaa lähteä vapaaehtoiseksi?

”Kentällä ja kentän laidalla unohtuu arjen kiireet. Lasten onnistumisista ja ilosta saa itselleen hyvän mielen ja oma pieni panos tulee moninkertaisena takaisin. Samalla tutustuu uusiin kivoihin ihmisiin ja on tiiviimmin mukana oman lapsen harrastuksessa.”

Mitä vapaaehtoishommia erityisesti suosit tai suosittelet, mitkä ovat lempijuttuja mielestäsi?

”Mun lempijuttuja on turnausreissujen ja pelien kuvaaminen ja niistä viestiminen. Peleissä on hieno tunnelma ja on huikea nähdä, kun pelaajat ja joukkue kehittyy. Jos ei pysty vaikka töiden takia lähtemään tapahtumiin mukaan, niin halutessaan voi osallistua tekemällä vaikka varustevastaavan tai rahastonhoitajan hommaa.”

Onnea vielä Susannalle!