Nuorten ryhmäharrastustoiminnan rajoituksia ja suosituksia aletaan purkamaan ja se vaikuttaa mukavasti myös Ilves Futis-Liigan alkamiseen, sillä Futis-Liiga pääsee starttaamaan 1. päivä toukokuuta! Futis-Liigan kausi alkaa porrastetusti ja turvallisuusohjeita noudattamalla. Futis-Liigan aloitusaikoja päivitetään keskiviikosta 28. huhtikuuta lähtien.

Lasten ja nuorten osalta ulkoliikunnassa alle 12-vuotiaiden (2008- ja sen jälkeen syntyneiden) ohjatussa ryhmäliikunnassa voi harjoitella lajinomaisesti ilman turvaväliä ja ryhmäkokorajoitusta. Kilpailutoiminta ei ole mahdollista.

Vuonna 2002- ja sitä myöhemmin syntyneiden ryhmäharrastustoiminta sekä sisällä että ulkona on mahdollista turvaohjeita noudattamalla, mukaan lukien 10 henkilön ryhmäkokoa sekä turvavälejä soveltamalla.

Aikuisten ryhmäliikunta on suositeltu pidettäväksi tauolla toistaiseksi. Muu aikuisten ryhmäharrastustoiminta on suljettu sisätiloissa sunnuntaihin 9. toukokuuta asti, ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä.

TAYSin tiedote rajoituksista ja niiden purkamisesta.

Futis-Liigassa yli 3000 ilmoittautunutta – ilmoittaudu sinäkin!

Kauden 2021 Ilves Futis-Liigaan on ilmoittautunut jo hienot yli 3000 pelaajaa! Ilmoittautuminen onnistuu kuitenkin edelleen ja varsinkin nuoremman pään tyttöjoukkueisiin kaivataan lisää osallistujia. Ilmoittaudu mukaan Futis-Liigaan täällä: https://ilvesfutisliiga.fi/uusille-pelaajille/.