Hyvinvointibrändi Puhdistamo ja Ilves juniorijalkapallo ovat solmineet kumppanuuden, jonka tavoitteena on nostaa terveellisten elämäntapojen ja hyvinvoinnin merkitystä pelaajien arjessa sekä tukea junioreiden harrastustoimintaa.

Ilves juniorijalkapallo aloittaa yhteistyön kotimaisen hyvinvointibrändi Puhdistamon kanssa. Puhdistamo tunnetaan hyvinvointialan edelläkävijänä, jonka tuotteisiin lukeutuvat laadukkaat ruoka- ja juomatuotteet sekä lisäaineettomat ravintolisät ja urheiluravinteet. Ilveksen ja Puhdistamon yhteisenä tavoitteena on edistää hyvinvoivaa urheilijan arkea ja tarjota tukea parempien valintojen tekemisessä. Terveellisten elämäntapojen ja liikunnallisen arjen pohja rakennetaan jo lapsena: varhaisella iällä omaksutut tavat ja
tottumukset säilyvät monesti aikuisuuteen asti. On myös tärkeää, että valmentajat, pelaajien perheet ja tukijoukot ovat mukana näyttämässä esimerkkiä.

– Terveelliset elämäntavat on yksi Ilveksen arvoista. Uskon, että nyt solmittu yhteistyökumppanuus tukee tavoitettamme edistää Ilves-yhteisön terveellisempiä arjen valintoja. Olemme Ilveksessä erittäin innoissamme yhteistyöstä, toteaa Ilves Futis-Liigan johtaja Pekka Huikuri.

– Puhdistamon missiona on ollut pitkään auttaa suomalaisia voimaan paremmin. On hienoa, että Ilves Suomen suurimpana junioriliikuttajana haluaa nostaa edelläkävijänä esille hyvinvoinnin ja terveellisten elämäntapojen merkitystä toiminnassaan. Uskomme, että yhdessä voimme luoda positiivista hyvinvoinnin kulttuuria, mikä näkyy arjen paremmissa valinnoissa, jaksamisessa ja harrastamisen jatkuvuudessa. On kaikkien voitto, että juniorit taustajoukkoineen huolehtivat hyvinvoinnistaan, sanoo Puhdistamon myyntijohtaja Jukka Uusitalo.

Ilves-junioreiden perheet ja tukijoukot voivat olla mukana tukemassa oman juniorijoukkueensa toiminnan harrastuskustannuksia Puhdistamon verkkokaupan tuoteostojen kautta. Tämän lisäksi Puhdistamon tuotteita voi ostaa muun muassa Ilveksen ottelu- ja turnaustapahtumien aikana paikan päällä olevasta myyntipisteestä.

PUHDISTAMO
Olennaista. Ilman muuta.

Puhdistamo on vuonna 2009 perustettu kotimainen hyvinvointibrändi. Sen valikoimiin kuuluvat terveyttä tukevat ruoka- ja juomatuotteet sekä vitamiinit ja kivennäisaineet. Puhdistamon oma tehdas sijaitsee Suomessa Lempäälässä. Tuotteissa käytettyjen vain olennaisten raaka-aineiden teho, puhtaus ja ensiluokkainen laatu ovat Puhdistamon menestyksen kulmakiviä. Jatkuvasti toimialaansa eteenpäin raivaava Puhdistamo nojaa tuotevalikoimansa kehityksessä uusimpaan tutkimustietoon. Puhdistamon tavoitteena on muuttaa ravintokulttuuria parempaan suuntaan ja auttaa ihmisiä terveellisempään elämään.

Klikkaa tästä Puhdistamon kotisivuille!