Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty ja hyvän vastaanoton saanut Ilves Kesäkerho järjestetään myös kesällä 2022!

Kesäkerho järjestetään kaikille 1.–3.-luokkalaisille Vuoreksessa sijaitsevalla Ilves-kentällä, Ilves-kahviossa ja Vuoreksen koulun tiloissa. Kesäkerho järjestetään viikoilla 23 ja 24, eli 6.–10. kesäkuuta ja 13.–17. kesäkuuta. Kerhoon voi ilmoittautua joko yhdeksi viikoksi kerrallaan tai vaikka saman tien molemmille viikoille.

Ilmoittautuminen viikolle 23 (6.–10.6.): https://bit.ly/kesäkerhoviikko1

Ilmoittautuminen viikolle 24 (13.–17.6): https://bit.ly/kesäkerhoviikko2

Ilmoittautuminen molemmille viikoille: https://bit.ly/kesäkerhoviikot1ja2

Kerhon toiminta tapahtuu kello 8:30-15:30 välillä maanantaista perjantaihin. Kerhossa ruokaillaan päivittäin Vuoreksen koululla. Kesäkerhossa järjestetään monipuolista aktiivista toimintaa, jossa jokaiselle löytyy jotain. Kerhon toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka haluavat tarjota lapsille elämyksiä. Kerhossa retkeillään lähimaastossa, kokeillaan eri lajeja ja tutustutaan perinneleikkeihin. Kesäkerhoon ovat tervetulleita kaikki 1.–3.-luokkalaiset!

Kesäkerhoon ilmoittautuminen päättyy perjantaina 29. huhtikuuta. Kerho toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 20/viikko. Otamme kerhoon enintään 36 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhoon ilmoittautuminen on sitova. Sairastumistapauksissa kerhon voi perua veloituksetta sairauslomatodistuksella. Kerholaiset ovat vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tervetuloa lämpimästi mukaan Kesäkerhoon!