Futiskoulut järjestetään yhteistyössä Ilves jalkapallojaoston, Ilveksen Naisten Liiga -joukkueen sekä miesten Veikkausliiga -joukkueen kanssa. Jokaisessa Futiskoulussa vierailee liigapelaajia näyttämässä tekemisen mallia.
Kaikissa Futiskouluissa on paljon hauskaa yhdessä tekemistä kavereiden kanssa, paljon pallokosketuksia ja uusia kikkoja sekä tietysti kannustavaa pelaamista. Jokaisella Futiskoululla on oma pääteemansa.

Futiskoulut on suunnattu 2003-2010 syntyneille tytöille ja pojille (aikuisten futiskoulu +18v) . Mukaan ovat tervetulleita kaikki, myös muiden seurojen pelaajat. Toimintaryhmät jaetaan ikäluokittain 10-15 pelaajan ryhmiin. Toiminta-aika on päivittäin klo 10.00 – 14.30.
F

utiskoulujen hinnat sisältävät aina kahdet harjoitukset päivässä, vakuutuksen, Ilves tuotteen, diplomin, välipalan sekä miesten ja naisten edustusjoukkueiden ottelulipun.

ILMOITTAUTUMINEN FUTISKOULUIHIN:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=EB26866283D9EFB1C2257F01002E923A

Tyttöjen Futiskoulu: 6-8.6.2016 Kaupin urheilupuisto, klo 10.00-14.30 

– Pääteema: Naisten Liiga -pelaajien sekä maajoukkuepelaajien opit

Naisten edustusjoukkue nousi pelaamalla itsensä takaisin pääsarjatasollekaudelle 2015. Nousijajoukkueena naiset pelasivat hienon kauden ja saivat Naisten Liigassa hopeaa. Ilveksen naistenjoukkueessa on useita pelaajia jotka ovat mukana myös ikäkausimaajoukkueissa tai naisten A-maajoukkueessa.

Joukkueesta löytyy siis varmasti huikea määrä jalkapallo-osaamista, jota tahdomme tällä leirillä jakaa kaikille osallistuville tyttöpelaajille iloisessa ja kannustavassa hengessä.
Leirillä kerrataan pallonkäsittelyä ja tekniikkaa sekä syvennytään sekä hyökkäys- että puolustuspelaamiseen perusasioihin. Futiskouluun sisältyy myös oheisohjelmaa kuten Fanikuvapiste sekä  leikkimielistä kisailua.

– 2003-2010 syntyneille tytöille, kaikista seuroista! – Sisältää: kahdet harjoitukset päivässä, vakuutuksen, Ilves -tuotteen, diplomin, välipalan, Naisten edustusjoukkueen ottelulipun 
– Osallistumispalkintona oma jalkapallo! 

Vastuuohjaaja: Kreeta Yli-Säntti, Muut ohjaajat: Naisten Liigapelaajat

hinta: 95€ 

 kuva: Eini Vesaniemi antaa ohjeita tarkkaavaisille tyttöpelureille

Poikien Futiskoulu:  6-8.6.2016 Kaupinurheilupuisto, klo 10.00-14.30 

– Pääteema: Veikkausliiga pelaajien opit

-2003-2010 syntyneille pojille, myös muiden seurojen pelaajat tervetulleita. 
– Sisältää: kahdet harjoitukset päivässä, vakuutuksen, Ilves -tuotteen, diplomin, välipalan, miesten edustusjoukkueen ottelulipun 
– Osallistumispalkintona oma jalkapallo! 

Vastuuohjaaja: Mika Lahtinen, Muut ohjaajat: Veikkausliiga -pelaajia (vaihtuu päivittäin) sekä Ilveksen juniorivalmentajia

hinta: 95€