Ilves Erityisryhmä kultakahveilla marraskuussa Ratinan stadionin uumenissa.

Jalkapallo-Säätiön hallitus kokoontui maanantaina 14. joulukuuta ja päätti myönnettävistä avustuksista vuodelle 2021. Koronavuodesta johtuen haettavana oli normaalivuoteen verrattuna kaksinkertainen summa eli yhteensä 200 000 €.

Ilves sai erityisryhmätoimintaan 2000 euroa. Avustussumman pääsee käyttämään toisen perättäisen Suomen mestaruuden tänä vuonna voittanut Ilves Erityisryhmä.

Säätiö sai määräaikaan mennessä yhteensä 131 avustushakemusta. Avustuksia myönnettiin 109 eri hakemukselle yhteensä 199 915€.

Jalkapallo-Säätiön myöntämät avustukset avustusluokittain eriteltynä:

  1. Respect-toimintaa ja jalkapallokulttuuria edistäviin hankkeisiin, toimenpiteisiin tai julkaisuihin 45 000 €
  2. Vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsaltoiminnan edistämiseen 154 915 €

Jalkapallo-Säätiö on avannut myös ”Lahjoita jalkapalloa jokaiselle” -joulukeräyksen, jonka kautta kuka tahansa voi tukea vähävaraisten ja syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastusta. Keräyksen tuotto käytetään lyhentämättömänä Pertti Alaja -rahaston kartuttamiseen ja keräysvarat jaetaan avustuksina syksyn 2021 avustushaun yhteydessä. Tutustu keräykseen täällä: https://www.palloliitto.fi/lahjoita.

Ja Jalkapallo-Säätiön toiminnasta pääset taas lukemaan tätä kautta: https://www.palloliitto.fi/info/palloliitto/jalkapallo-saatio.