Nuoria kirmaamassa Vuoreksen Ilves-kentällä.

Suomen suurin kortteliliiga, Ilves Futis-Liiga etsii uutta johtajaa, joka aloittaisi tehtävässä kauden 2022 jälkeen. Nykyinen Futis-Liigan toiminnanjohtaja Risto ”Rike” Valkeala jää ansaituille eläkepäiville juuri tulevan kauden jälkeen.

Vuodesta 2002 lähtien Futis-Liigan johtajana erilaisilla nimikkeillä on toiminut Risto Valkeala. Riston saappaiden koko saattaa monia hirvittää, mutta huoli pois, koko on ihan normaalin miehen! Rike on täysillä mukana toiminnassa kauden 2022 ajan ja hän opastaa tulevan kortteliliigan johtajan tehtävää varten.

Miksi kannattaa hakea Futis-Liigan johtajaksi?

Ilves Futis-Liiga on ollut toiminnassa vuodesta 1975 lähtien. Perinteikäs kortteliliiga liikuttaa lapsia Tampereella ja lähiseuduilla neljällä eri alueella ja 13. eri kaupunginosassa. Johtajan ominaisuudessa pääsisi vaikuttamaan perinteikkääseen ja laajasti lapsia, nuoria sekä aikuisia liikuttavaan toimintaan. Futis-Liigan tuleva johtaja vaikuttaa omalta osaltaan tulevaisuuden näkymiin ja kehittää kortteliliigan toimintaa entisestään.

Jos laaja-alainen harrastetoiminta on lähellä sydäntä, niin Futis-Liigan johtajan paikka saattaa olla juurikin oikea sinulle! Johtajana pääsee toimimaan aivan keltavihreän yhteisön ytimessä, tutustumaan lukuisiin eri Ilves-tekijöihin ja työskentelemään huipputyyppien, kuten Futis-Liigan kilpailupäällikön, Henri ”Henkka” Karhusen sekä Futis-Liigan valmennusvastaavan, Juha Pakarisen kanssa.

Nykyinen Ilves Futis-Liigan toiminnanjohtaja, kenties jääviyden tunnusmerkit täyttävä Risto Valkeala kertoo työn hyvistä puolista.

”No jos työtä ajattelee työnä, niin iso positiivinen asia on, että tätä pääsee tekemään kuitenkin suhteellisen vapaasti, eli voit hoitaa työt silloin kuin näet parhaaksi. Toki tämä tarkoittaa joskus melko ympäripyöreitäkin viikkoja, mutta on niitä rauhallisempiakin hetkiä.

Tässä työssä ihmiset ovat ihan valtava voimavara, kun töitä tehdään yhdessä niinkin tärkeän asian, kuin lasten ja nuorten liikuttamisen puolesta, niin kyllä se vaan motivoi. Palkinto tulee sitten viimeistään kesällä, kun näkee lapset kirmaamassa Ilves-kentällä.”

Näiden kaikkien mahtavien työsuhde-etujen lisäksi Futis-Liigan johtajalle tarjotaan kilpailukykyistä palkkaa urheiluseuratoiminnassa. Ihan vain näin mainitaksemme.

Futis-Liigan johtajan paikkaa voi tammikuun 23. päivään saakka. Hakemuksen pystyy jättämään täällä.

Ilveksen jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Matti Anttonen kannustaa ehdottomasti hakemaan pestiin.

”Futis-Liigan johtajan pesti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tekemään todella merkityksellistä työtä harrastejalkapallon parissa. Yli 4000 jalkapalloharrastajan vuosittainen liikuttaminen on mitä paras motivaattori tehtävään, erityisesti kun Futis-Liigan toiminnan laatu on noussut viimeisten viiden vuoden aikana kohinalla ylöspäin.

Olemme saaneet jo lukuisia hakemuksia ja toivomme löytävämme Futis-Liigan johtajan lisäksi myös muita varteenotettavia kandidaatteja mukaan Futis-Liigan toiminnan kehittämiseen ja kertomaan näkemyksistään, mihin suuntaan Suomen suurinta harrastetoimintaa voitaisiin kehittää. Tällaisia pestejä avautuu hakuun harvoin Suomi-jalkapallossa, joten kannattaa ehdottomasti nyt hakea tehtävään.”