Suursuosittuun Ilves Futis-Liigan lapsi-vanhempi toimintaan ilmoittautuminen on nyt auki! Toiminta on suunnattu 3-4-vuotiaille (2019-2020-syntyneet) ja heidän vanhemmilleen.

Lapsi-vanhempi toiminta on jaettu viime vuodelta tuttuun tyyliin kahteen toimintajaksoon: toimintajakso 1 on touko-kesäkuun ajan ja toimintajakso 2 heinä-elokuun ajan.

Lapsi-vanhempi toimintaan kuuluu yhteensä seitsemän harjoitusta per toimintajakso. Lapset saavat itselleen Ilves-pelipaidan ja adidas-jalkapallon. Jokainen 3-4-vuotias saa myös rannekkeen kesällä järjestettävään Ilves-päivään Särkänniemeen.

Lapsi-vanhempi toiminnan hinta on 110 euroa. Ensimmäiselle toimintajaksolle pääsee ilmoittautumaan tätä kautta: https://ilvesfutisliiga.fi/ilmoittaudu-mukaan-kesa-2023/.

Ensimmäinen toimintajakso alkaa viikolla 19 (8.-14.5.), ja toisen toimintajakson ilmoittautumiset avataan keskiviikkona 31. toukokuuta, kello 12. Toinen toimintajakso starttaa viikolla 29 (17.-23.7.).

Lapsi-vanhempi ryhmien tavoitteena on tutustuttaa lapset jalkapallon pariin erilaisten leikkien ja lapsi-vanhempi tehtävien avulla. Näissä opetellaan perusmotorisia taitoja, kuten juoksemista, potkaisemista, hyppimistä, heittämistä ja tasapainoilua. Näiden lisäksi ryhmissä totutellaan liikunnalliseen elämäntapaan ja opetellaan yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Ryhmiä on yhteensä 11 kappaletta ja ne ovat jakautuneet ympäri Tamperetta, Siivikkalaan sekä Pirkkalaan.

 

Lapsi-vanhempi toiminnan ryhmät järjestetään seuraavissa paikoissa:

Mäkipuiston Kenttä, Hervanta

Tervaslammenpuisto, Vuores

Tapiolanpuisto, Kissanmaa

Juvelanpuisto, Vehmainen

Lielahden hiekkakenttä

Siivikkalan kenttä

Loukonlahden kenttä, Pirkkala

 

Tervetuloa mukaan Ilves Futis-Liigan lapsi-vanhempi toimintaan!