Lapsi – vanhempi toiminta 2024

Ilves Futis-Liiga järjestää supersuosittuja lapsi-vanhempi ryhmiä kaikilla Futis-Liigan neljällä toiminta-alueella. Ryhmien tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi-vanhempi tehtävien avulla.

Tehtävissä opetellaan perusmotorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppiminen , heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Ryhmät ovat tarkoitettu 2020-2021 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmille/läheisilleen. Ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 28 ensimmäistä, jonka jälkeen ryhmiä täydennetään varasijalta jos paikkoja vapautuu. Ryhmä perustetaan, jos siihen sitoutuu mukaan vähintään 15 perhettä. Toimintaa on 1krt/viikossa, yhteensä 12 kertaa.

Kaudella 2024 toimintakausi alkaa viikolla 20 ja päättyy elokuussa. Informoimme ilmoittautuneita tarkemmin vielä lähempänä aloitusta.

Hinta sisältää vähintään 12 harjoituskertaa, adidas-harjoituspaidan omalla nimellä painettuna sekä oman jalkapallon lapselle ja lapsen tapaturmavakuutuksen (ei vanhemman). Vanhemmilla on mahdollisuus tilata lisähintaan (35,00€) lapsi-vanhempi paita omalla nimellään.

Toimintamaksuun sisältyy myös elokuussa järjestettävän  Ilves-päivän Särkänniemi-ranneke toimintaan osallistuville lapsille. Lisäksi perheet kutsutaan kauden aikana järjestettäviin edustusjoukkueiden kutsuotteluihin uuteen Tammelaan.

Olemme ottaneet Ilves ry:ssä käyttöön Smartum liikuntasetelit, lue lisää!

Lapsi vanhempi3
kauppa vaakabanneri