Lapsi – vanhempi toiminta 2023

Ilves Futis-Liiga järjestää supersuosittuja lapsi-vanhempi ryhmiä kaikilla Futis-Liigan neljällä toiminta-alueella.

Toimintaa järjestetään kahtena eri ajankohtana:

  • Toimintakausi 1 ajoittuu touko-kesäkuulle (aloitus vko 19).
  • Toimintakausi 2 ajoittuu heinä-elokuulle (aloitus vko 29/ilmoittautuminen alkaa 31.5.2023 klo 12.00).

Mikäli toimintakausi 1:llä mukana ollut lapsi ilmoittautuu myös toimintakausi 2:lle, niin toimintamaksu on 75,00 € (ei sisällä palloa eikä pelipaitaa). Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä osallistuminen toimintakausi 1:lle siihen varattuun kohtaan.
Alennettu toimintamaksu tulee suorittaa ilmoittautumisessa muodostuneen laskun viitenumerolla (laskuun tulostuu 110,00 €).

Hinta sisältää vähintään 7 harjoituskertaa, adidas-harjoituspaidan omalla nimellä painettuna sekä oman jalkapallon lapselle, lapsen tapaturmavakuutuksen (ei vanhemman) sekä lapsen jäsenmaksun/jäsenedut Ilves-applikaatiossa. Vanhemmilla on mahdollisuus tilata lisähintaan (32,00€) lapsi-vanhempi paita omalla nimellään. Toimintamaksuun sisältyy myös elokuussa järjestettävän  Ilves-päivän Särkänniemi-ranneke toimintaan osallistuville lapsille.

Olemme ottaneet Ilves ry:ssä käyttöön Smartum liikuntasetelit, lue lisää!

Lapsi vanhempi3

Ryhmien tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja lapsi-vanhempi tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perusmotorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.
Ryhmät ovat tarkoitettu 2019-2020 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmille/läheisilleen. Ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 30 ensimmäistä, jonka jälkeen ryhmiä täydennetään varasijalta jos paikkoja vapautuu. Ryhmä perustetaan, jos siihen sitoutuu mukaan vähintään 15 perhettä. Toimintaa on 1krt/viikossa, yhteensä 7 harjoituskertaa. Lisäksi perheet kutsutaan kauden aikana järjestettäviin  edustusjoukkueiden kutsuotteluihin

HUOM! Sivusto on tietosuojattu. EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että seuran on saatava suostumus jokaisen henkilön tietojen käsittelyyn.

Katso selvitys henkilötietojen käsittelystä tästä sekä Ilves ry:n tietosuojaseloste.

kauppa vaakabanneri