Hyvä Ilvesläinen!

Ilveksen miesten edustusjoukkueen kausikortit ovat nyt tulleet. Joukkueemme tarjoaa tulevallekin kaudelle sen edulliseen hintaan omille toimijoilleen sekä junioreiden vanhemmille. Toimihenkilökortin hinta on 30 euroa ja vanhempainkortin hinta on 35 euroa. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyn edustusjoukkueen kaikkiin miesten Kakkosen sarja- sekä Suomen Cup -kotipeleihin joita cup menestyksestä riippuen on minimissään 14 kappaletta.

Tilaukset suoraan kotiisi osoitteesta: .

Mainitse tilauksessa kortin hintaluokka, kappalemäärä, nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi. Ollessasi juniorin vanhempi tai toimihenkilö, mainitse juniorisi nimi ja/tai joukkueesi.

Jos aiot hankkia kausikortin joululahjaksi, teethän tilauksesi tiistaihin 20.12. klo 12:00 mennessä. Näin saamme kirjeen vielä tiistain postin kuljetettavaksi ja varmasti perille. Myös muusta toimitustavasta voitte tiedustella tilauksen yhteydessä.

Linkki uutiseemme löytyy: http://ilvesedustus.com/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=815&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=15

Terveisin
Ilves edustusjoukkueen puolesta
Puheenjohtaja / Manageri
Tomi Erola
0400-129 801

P.S. muistakaa liittyä myös facebook yhteisöömme: Ilves (jalkapallo)