Ilves jalkapallon pääyhteistyökumppani K-Citymarket Tampere Turtola lahjoitti viime vuoden lopulla yli 30 000 euroa K-Plussatukea.

Vuoden 2023 K-Plussatuen kohteesta päätettiin järjestää äänestys, johon jokainen halukas voi käydä osallistumassa. Vaihtoehtoja on kolme kappaletta ja ne ovat:

a) valmennusosaamisen kehittäminen aloittavissa ikäluokissa
b) Ilves Futis-Liigan aluevalmentajamallin kehittäminen
c) Leinolan kentän olosuhteiden kehittäminen
 
Äänestys on käynnissä huhtikuun loppuun asti. Käy äänestämässä ja vaikuta K-Plussatuen kohteeseen: https://forms.office.com/e/rc4Sasn9yT.

Viime vuoden K-Plussatuki suunnattiin Ilves Futis-Liigan aluevalmentajien työhön. Hyväksi havaittu ja paljon positiivista palautetta kerännyt aluevalmentajien toiminta jatkuu Suomen suurimmassa kortteliliigassa, Ilves Futis-Liigassa myös tänä vuonna.

Pitkä yhteistyö jatkuu

Yhteistyö K-Citymarket Turtolan ja Ilves jalkapallon välillä jatkuu myös tulevalla kaudella. Turtolan Citymarket on yksi Ilves jalkapallon pitkäaikaisimmista kumppaneista, sillä yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2009 lähtien.

Manselaisen ruokakaupan, K-Citymarket Turtolan kauppiaat Marko ja Kati Vainikainen tukevat tamperelaista juniorityötä vuosittain laajasti ja tämä tuki jatkuu myös Ilveksen osalta.

K-Citymarket Tampere Turtolan voi muuten myös löytää sosiaalisesta mediasta, Facebookista: ja Instagramissa käyttäjänimellä kcmturtola. Mansen paras ruokakauppa kannattaa ottaa seurantaan.