Tukea harrastamiseen

hopa logo

Hopa-rahasto

Rahaston tarkoituksena on Ilves ry:ssä harrastavien jalkapallojunioreiden taloudellinen tukeminen stipendejä myöntämällä.

Lue lisää

tampere 270x

Pirkanmaan hyvinvointialueen tarjoama tuki

Täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki

Lue lisää

hope 270x

Hope yhdistys

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen.

Lue lisää

nuorisopassikuva

Nuorisopassi

Tamperelaiset seitsemäs-, kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaiset voivat käyttää Nuorisopassia Futis-Liigan toimintamaksun maksamiseen. Nuorisopassiedut saat aktivoitua käyttöösi Ilves Ryn toimistolla, Rieväkatu 12 (toimisto avoinna arkisin 9-16). Etua voi käyttää toimintamaksuun joko 50 tai 80 euroa.

Lue lisää

 

 

pelastakaa lapset 270x


Pelastakaa lapset ry: Eväitä elämälle

Eväitä Elämälle -ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.

Lue lisää

SOS Logo ilman taustaa

SOS-Lapsikylä: Unelmista totta

Jokaisella lapsella on oikeus unelmoida ja tavoitella unelmiaan. Jokaisella lapsella tulisi olla mahdollisuus yhteen mieluisaan harrastukseen.

Unelmista.fi toimii alustana, jonka perimmäisenä tarkoituksena on vähentää haasteellisessa elämäntilanteessa olevien perheiden sekä lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä mahdollistamalla jokaiselle kouluikäiselle lapselle harrastus.

Unelmista.fi on osa SOS-Lapsikylä ry:n toimintaa.

Lue lisää

kauppa vaakabanneri