Urheilugaalan juhlameininkejä. Kuva: Jami Ivanoff/Urheilugaala.

Ilves ry palkittiin 12.1.2023 järjestetyssä Urheilugaalassa Vuoden Urheiluseurana ja upealla Uno-patsaalla.

Vuoden Urheiluseuran vuosittain vaihtuvana valintakriteerinä oli vuoden 2022 osalta vapaaehtoiset seuratoiminnan voimavarana. Vuoden urheiluseuran palkittiin tittelin ja Uno-pokaalin lisäksi OP Ryhmän lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä.

Koska tittelin taustalla on nimenomaan vapaaehtoiset toimijamme, palkinto kuuluu ennen kaikkea huikealle vapaaehtoisjoukolle. Jalkapallon osalta junioriedustuksen ja Ilves Futis-Liigan parissa toimii yhteensä jopa 1000 vapaaehtoista, mikä on kerrassaan aivan huikea määrä!

Uno-pystin eli tuttavallisemman ”Uunon” voi bongata myös monissa Ilves-tapahtumissa, muun muassa Nokia Arenalla keskiviikkona 25.1. pelattavassa kotiottelussa Ilves – SaiPa sekä tietysti tulevan kauden jalkapallotapahtumissa.

Haastamme kaikki vapaaehtoiset mukaan #pystireissaa-fiilistelyyn ja jakamaan Instagramissa kuvia vapaaehtoisista Uno-pokaalin kera.

Miten homma toimii?

  1. Varaa Uno eli kotoisammin UUNO Ilves ry:n toimistolta Outlook-kalenterista sähköpostitse.
  2. Nappaa kuvia ja videoita pokaalista sekä joukkueesi vapaaehtoisista harjoituksissa, pelimatkoilla, missä vaan.
  3. Julkaise kuvat somessa ja tägää mukaan @ilves_juniorijalkapallo sekä @ilves_ry sometilit sekä mainitse myös aihetunnisteet #ilves #keltavihreä #pystireissaa #1000vapaaehtoista #ilvesperhe #urheilugaala #UG23