Matsitunnelmia viime vuoden turnauksesta Ikurin tekonurmelta. Kuva: Päivi Meduri.

 

Vuoden 2023 ensimmäinen OP-turnaus pelataan tulevana lauantaina neljällä eri alueella. Turnauksen pelit pelataan Kaupin urheilupuistossa, Vuoreksen Ilves-kentällä ja Ikurin sekä Lentävänniemen tekonurmilla.

Lauantaina pelattavassa turnauksessa ovat mukana poikien osalta F8-D13-ikäluokat ja tyttöjen osalta E10-D13-ikäluokat.

OP-turnauksen otteluohjelmat on julkaistu Futis-Liigan sivuilla. Ohjelmat löytyvät ikäluokittain, omaa ikäluokkaa klikkaamalla: https://ilvesfutisliiga.fi/peli-ja-kilpailutoiminta/ -> Futis-Liigan turnaukset.

D13- ja nuoremmat juniorit saavat turnauksessa itselleen A4-kokoisen koosteen Ilves Futis-Liigan kummipelaajista kaudella 2023! Futis-Liigan kummipelaajat seuran edustusjoukkueista julkaistiin tällä viikolla.

 

Huomioitavaa Kaupin urheilupuistossa

E10- ja D13-poikien sekä E11-E10- ja D13-D12-tyttöjen sarjat pelataan Kaupissa. Kaupin urheilupuistoon tulijoiden kannattaa huomioida Kaupin rajalliset pysäköintimahdollisuudet, varsinkin kun lauantaina urheilupuiston alueella pelataan Kansallisen Liigan kutsuottelu Ilves – Åland United sekä Manse PP:n pesäpallo-ottelu. Kaikki futisliigalaiset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan Ilveksen ottelua Åland Unitedia vastaan!

Kaupissa sijaitsee parkkihalli Finnpark Kauppi, mutta Kaupin urheilupuistoon pääsee myös helposti Nyssen linja-autoilla esim. linjat 11 ja 26 tai vaihtoehtoisesti ratikalla numero 1.

 

Kauden toinen Futis-Liigan OP-turnaus pelataan viikkoa myöhemmin, lauantaina ja sunnuntaina 20. ja 21. toukokuuta.