Ilves  on mukana Fortum Tutor -ohjelmassa. Tutorimme ovat kaudella 2016 Antti Ruotsila (kuvassa vasemmalla) ja Jussi-Pekka Penttinen.

Fortum Tutor auttaa ja tukee valmentajia tärkeässä valmennustyössä. Tutor seuraa valmentajaa harjoitus- ja ottelutilanteissa ja antaa työkaluja toiminnan kehittämiseen. Tutor järjestää yhdessä seuran kanssa vuosittain vähintään yhden tapahtuman, johon myös vanhemmat pääsevät osallistumaan.

Fortum Tutor -ohjelma tukee pääosin alle 11-vuotiaiden lasten valmentajia ja kehittää seurojen lasten valmennusta yhdessä seurojen juniori- ja valmennuspäälliköiden kanssa. 

Meidän seurassa tutorin työ kohdistuu pitkälti Futis-Liigan aloittaviin ikäluokkiin 2011 ja 2010 tytöt ja pojat mutta Tutorit on käytettävissä tarpeen mukaan kaikkien ikäluokkien valmennuksen tukena. JP Penttisen tutor tunteja tullaan käyttämään myös Ilves Futsal valmennuksen kehittämisessä ja laajentamisessa.

www.facebook.com/FortumTutor

www.fortumtutor.fi

Palloliiton juttu aiheesta http://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/laatua-lasten-valmennukseen-fortum-tutor-ohjelman-avulla

*Fortum Tutor on Fortumin merkittävin ja pitkäaikaisin sponsorointiohjelma. Se on kehitetty yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa ja aloitettu vuonna 2009 jalkapallossa. Myöhemmin ohjelmaan on tullut mukaan lentopallo. Samaa konseptia on kokeiltu myös muissa Fortumin toimintamaissa ja eri urheilulajeissa.