Peli-illassa mietittiin tarkkaan muun muassa miten kulmapotkut annetaan.

Ilveksen F5- ja F6-ikäiset Futis-Liigan pelurit pelasivat ensimmäisen peli-iltansa eilen Vuoreksen Ilves-kentällä. Parkkipaikka oli lähes yhtä täynnä kuin miesten edustusjoukkueen sarja-avauksessa konsanaan. Vanhemmat katsoivat kiltisti ottelua aitojen takana, niin kuin kuuluu ja vain toimihenkilöt olivat lasten kanssa vihreän veran puolella.

Vuoreksessa nähtiin tiistai-iltana yhteensä 18 joukkuetta, joista 13 oli F5-ikäisiä poikajoukkueita ja viisi F5- ja F6-ikäisiä tyttöjoukkueita. Tämän jutun kuvat ovat myöhemmältä illalta, jolloin oli tyttöjen vuoro pelata. Poikien sarjassa nähtiin hienoja joukkuenimiä kuten Vehmaisten joukkueet Barcelona ja Gebardi. Tyttöjen sarjassa puolestaan oli muun muassa Annala/Kaukajärvi Helmarit sekä Lentävänniemi Tiikerit.

Yhteistyöseuroista vierailevana tähtenä tyttöjen peli-illassa oli mukana Parkunmäen Apassit. Punapaitaiset Apassit tullaan varmasti näkemään uudemman kerran Vuoreksessa vielä tämän kesän aikana.

Peli-ilta1.jpg

Yhteistyöseura Parkunmäen Apassit vierailivat tiistain peli-illassa.

Peli-illassa oli paikalla seuran puolesta tutorvalmentajia, jotka ovat olleet tukemassa aloittavien ikäluokkien käynnistämistä ensimmäisten viikkojen aikana. Seuran työntekijät olivat tarvittaessa neuvomassa ja tukemassa kaupunginosien vanhempivalmentajia ja joukkueen toimijoita.

Kahdeksan jälkeen illalla nähtiin lievästi väsyneitä, mutta iloisia ilmeitä. Ja saattoi kahvion liepeillä näkyä muutama jäätelö ja pillimehukin.

Peli-ilta3.jpg

Tukijoukkoja oli paikalla hieno määrä ja he pysyttelivät asianmukaisesti aidan toisella puolella.