Jari Kalliomäki

Kesäkuun Kuukauden vapaaehtoiseksi valikoitui Jari Kalliomäki, onnittelut valitulle!

Mitä tehtäviä teet ja olet tehnyt?

”Ilveksen touhussa oon ollut aika pitkään. Poika pelaa tosiaan nyt C-junnuissa ja aloitti joskus 6-vuotiaana pelaamaan. Ensin kaupunginosajoukkueessa pari vuotta ja nousi sitten tänne junnuedustusjoukkueisiin. Kaupunginosassa olin itse vielä valmentajana vähän aikaa, sitten siirryin huoltajan hommiin ja nyt viimeisimpänä rahastonhoitajan ’töissä’, Jari kertoo.

Mitä luulet, mistä Kuukauden vapaaehtoisen valinta johtui?

”Nooh, opiskelen tässä töiden ohella tradenomiksi ja Kaijan (toimistopäällikkö Hämelahti) kanssa tuli puhetta alkuvuodesta, että tarvitsisin koulua varten tällaisen projektin. Tuli tosiaan puhuttua siitä ja hän ehdotti, että ’mitäs jos auttaisit meitä joukkuetilinpäätösten tarkastamisessa?’. Ilveksessäkin kun pitää kauden päätteeksi tehdä näille noin 90 joukkueelle tilinpäätös kaudesta. Pitää tarkastaa, täsmäyttää ja korjauttaa kirjanpidon excelit, jotta ne voidaan yhdistää tähän Ilves ry:n tilinpäätökseen sitten. Sellainen aika iso projekti ja otin ilomielin homman vastaan. Riittävästi tuli tunteja ja saatiin kunnialla päätökseenkin tämä projekti! Vuosittainen ja melko iso homma”, hän selittää.

Mitä Kalliomäen perheessä ollaan tykätty Ilveksen toiminnasta?

”Oon itse aina tykännyt Ilveksen touhusta. Itsekin pelannut muinoinaan Ilveksessä noissa junioriedustusjoukkueissa, eli Ilves on se ainoa valinta, missä pelata jalkapalloa. Sillä lailla lähdettiin, että Ilves tai ei mitään”, Jari naurahtaa.

Perinteinen kysymys; miksi kannattaa lähteä seuratoimintaan mukaan?

”Tää on tällaista kivaa yhteistoimintaa; tutustuu muihin vanhempiin samalla kun on tällainen tiivis porukka ja hyvä ryhmähenki. Yhteen hiileen on hyvä puhaltaa, niin on hyvä henki. Ilman vanhempia tämäkään homma ei oikein toimisi.”

Millä mielin futiskauteen, jota on nyt jo hetki takana?

”Odotukset on tietenkin korkeella, pojilla sun muillakin! Vihdoin ja viimein pääsee pelaamaan, kun on taukoa vähän takana. Odotettu on”, Jari päättää.