Ilves järjestää Maalivahtileirin innokkaille tulevaisuuden lupauksille heinäkuun ensimmäisinä päivinä.

Keskiviikkona ja torstaina järjestettävä leiri on seuran ammattivalmentajien vetämä ja Kaupin urheilupuisto tarjoaa loistavat puitteet leirin järjestämiseen. Maalivahtileiri on ensimmäinen leiri sitten hiihtoloman Futiskoulun.

Leiri on tarkoitettu 2006-2013 syntyneille pelaajille ja sille voi osallistua myös muista seuroista kuin keltavihreästä. Heinäkuisen leirin hinta on 70 euroa ja tähän hintaan sisältyvät kahdet harjoitukset per päivä, lämmin ruoka Kauppi Sport Centerissä sekä vakuutus.

Seuran maalivahtien päävalmentaja Mauri Heinonen kertoi, että leirille kannattaa tulla kaikkien vähänkin maalivahdin hommasta kiinnostuneiden. ”Perustorjuntoja ja maalivahdin perusasioita käydään aivan varmasti läpi. Saadaan myös naisten edustusjoukkueen maalivahteja käymään leirillä nuorten iloksi”, Heinonen sanoo. 

Ammattivalmentajien lisäksi leirillä vinkkejä antavat siis seuran juniori- ja edustusjoukkueiden maalivahdit tulevaa uraa varten. Leirillä saatetaan nähdä myös muita keltavihreästä asusta tuttuja maalivahteja.

Leirille pystyy ilmoittautumaan ja lisätietoa siitä löytyy osoitteesta: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=7992E060EC48247EC225858500234313.

Ilveksen Maalivahtileiri 1.-2. heinäkuuta, keskiviikkona ja torstaina Kaupissa. Lisätietoja leiristä antavat tarvittaessa Mauri Heinonen, puhelinnumero 050 3838702 sekä akatemiapäävalmentaja Petri Plym, puhelinnumero 045 633 6884.