Ilves Futis-Liigan kausi 2022 käynnistyi pitkän ja talvisen odotuksen jälkeen viikolla 17. Kortteliliigan joukkueet ovat saaneet harjoituksia käyntiin ympäri Tamperetta sekä Pirkkalassa ja Siivikkalassa.

Viikolla 19 (9.-15.5.) Suomen suurimman kortteliliigan toiminnassa tapahtuukin oikein kunnolla.

  • Suursuosion vuosien varrella saavuttanut lapsi-vanhempi toiminta starttaa. Lapsi-vanhempi toiminta on suunnattu 3-4-vuotiaille ja heidän perheilleen. Vuoden 2022 lapsi-vanhempi toiminta on jaettu kahteen jaksoon: touko-kesäkuu ja heinä-elokuu. Touko-kesäkuun ryhmiin on vielä Hervannan Laattapuistossa, ilmoittautuminen onnistuu lapsi-vanhempi toiminnan sivuilta. Heinä-elokuun ryhmiin mahtuu vielä hyvin mukaan.

 

  • Tiistaina 10.5. ja keskiviikkona 11.5. on luvassa kauan odotetut, kauden ensimmäiset Pihlajalinna peli-illat Ilves-kentällä Vuoreksessa! Vuoden ensimmäisissä peli-illoissa ovat tulessa F7-pojat. Tyttöjen kauden ensimmäinen peli-ilta järjestetään Ilves-kentällä tiistaina 17. toukokuuta.

 

  • Kevään ensimmäinen OP-turnaus järjestetään lauantaina 14. toukokuuta Vuoreksessa, Leinolassa, Hervannan Ahvenisjärvellä sekä Messukylässä! Ensimmäisessä turnauksessa pelataan sarjoja ikäluokissa F8-, F9-, E10-, E11-, D12- ja D13-pojat sekä tyttöjen puolella E10-F9- ja D12-E11-ikäluokkien välillä. Kevään toinen OP-turnaus käydään viikkoa myöhemmin 21.-22. toukokuuta.

Tutustu Futis-Liigan peli-iltojen ja turnausten päivämääriin Ilves Futis-Liigan sivuilla täällä: https://ilvesfutisliiga.fi/peli-ja-kilpailutoiminta/.