Lauantaiaamuna 25.11. käynnistyi Ilveksen Hyvää Seuraa-harrastefutisryhmän toiminta. Hervannan Jalitsu-halliin kokoontui kymmenkunta aamuvirkkua nuorta ryhmän ensimmäisiin höntsyihin. Mukana pelaamassa oli myös kaksi seuran edustajaa. Meininki oli reipasta, pelailu sujui hyvässä hengessä ja vauhtiakin riitti. Tällä hetkellä joukkue pelailee yhdessä kerran viikossa lauantaisin ja mikäli osallistujilla on pelihaluja enemmänkin, voidaan viikollekin järjestää tapahtumia.

Ryhmän toiminta on osa Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa Hyvää Seuraa-hanketta, jossa osallistetaan nuoria mukaan seuratoimintaan ja -työhön. Ryhmän toiminnan idea on lyhykäisyydessään seuraavanlainen: Ilves tarjoaa 16-20- vuotiaille, ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville nuorille ilmaisen höntsyvuoron ja nuoret sitoutuvat osallistumaan seuratyöhön pelinohjaajaksi, lasten ohjaajaksi tai muuhun vapaaehtoistyöhön. Jatkossa joukkueella on mahdollista osallistua johonkin sarjatoimintaan, mikäli ryhmäläiset niin itse tahtovat.

Tätä kirjoitettaessa on pidetty kahdet höntsyt, joissa porukkaa on ollut paikalla mukavasti. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan tulevana lauantaina 9.12. kun vastaan asettuu Tampereen harrasteurheilijat. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmän toimintaan, voit ilmoittautua mukaan tästä.

 

 

Lisätietoja ryhmän toiminnasta antaa

Juha Pakarinen

Hankekoordinaattori

juha.pakarinen(at)ilves.fi

0404181079