Futis-Liigan, Viinikan kaupunginosa joukkueesta jalkapallouransa aloittanut Mika Hilander ponnisti A-maajoukkueeseen

Ilveksen 32-vuotias maalivahti ja seuran oma Futis-Liiga kasvatti Mika Hilander on valittu Suomen maajoukkueeseen.

Uuden päävalmentaja Hans Backen luotsaama maajoukkue julkaistaan pelaaja pelaajalta Huuhkajien Instagram-tilillä maanantaiaamun aikana. Hilander on mukana Suomen joukkueessa, joka matkustaa tällä viikolla Abu Dhabiin turnaukseen, missä edessä on kaksi maaottelua. Suomi-Ruotsi sunnuntaina 10.1. ja Suomi-Islanti keskiviikkona 13.1.

Hila pelasi viime kaudella Veikkausliigassa kaikki 33 sarjaomatsia alusta loppuun ja oli yksi kauden 2015 hahmoista koko liigassa. Mies valittiin myös sensaatiomaisesti kaksi kertaa peräkkäin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi (heinäkuu ja elokuu)!

“Hyvillä fiiliksillä tietenkin lähden ensimmäistä kertaa maajoukkuehommiin. Uusi kokemus ja ihan avoimin mielin lähdetään katsomaan, että mitä se tuo tullessaan. Toivottavasti pääsemme hyviin olosuhteisiin. Ja ainakin hyvien pelaajien kanssa pääsen viikoksi harjoittelemaan ja onhan siellä kaksi peliäkin.”

“Toivottavasti tulee peliaikaa ja on hyvä reissu. Ei siinä sen kummempia.” kommentoi hyväntuulinen Hila.

Suomen maajoukkue Abu Dhabin turnaukseen:

Maalivahdit: Mika Hilander (Ilves), Henrik Moisander, Markus Uusitalo

Puolustajat: Kari Arkivuo, Jukka Raitala, Ville Jalasto, Tapio Heikkilä, Daniel O’Shaughnessy, Jarkko Hurme, Timo Tahvanainen, Hannu Patronen

Keskikenttäpelaajat: Mehmet Hetemaj, Petteri Forsell, Glen Kamara, Johannes Laaksonen, Juha Pirinen, Simon Skrabb, Rasmus Schüller, Riku Riski

Hyökkääjät: Teemu Pukki, Aleksandr Kokko, Akseli Pelvas, Roope Riski