Ilves hakee päätoimisia ja osa-aikaisia valmentajia sekä seuratoimijoita poikien ja tyttöjen alle 12-vuotiaiden toimintaan

 

TAMPEREEN ILVES hakee valmentajia sekä seuratoimijoita päätoimisiin ja osa-aikaisiin valmennustehtäviin. Osa tehtävistä sisältää toimenkuvissa alle 12-vuotiaiden toiminnan johtamis-, liikuntakerho-, markkinointi- ja kehittämistehtäviä. 

Tampereen Ilves on vakiinnuttanut paikkansa Suomen johtavien jalkapalloseurojen joukossa. Ilves on innovatiivinen ja tavoitteellinen yhteisö, jossa on mukana huippuluokan nuorisovalmentajia, ex-ammattijalkapalloilijoita ja raskaansarjan seuratyöläisiä. Ilves on myös mukana Sami Hyypiä Akatemian yhteistyöseurana ja Palloliiton laatuseuraprojektissa. Lisäksi Ilves on merkittävä alueellinen toimija lasten ja nuorten liikuttajana. Haemme nyt vahvistusta organisaatioomme.

Hakijalta toivomme intohimoa jalkapalloa kohtaan, kykyä tiimityöskentelyyn, halua kehittyä, riittävää pelaaja- ja valmentajakokemusta sekä kykyä johtaa ja organisoida toimintaa. Liikunta- ja kasvatusalanopinnot katsotaan hakijalle eduksi.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat:

-yhteystiedot

-koulutus

-valmentaja- ja seuratyökokemus

-pelaajakokemus

 

-kuvaus toimintatavoistasi valmentajana ja seuratyöntekijänä

-muu opinto- ja työelämätausta

 

-kuvaus omista mahdollisuuksista toimia osa- ja/tai päätoimisena sekä mahdollisuudesta aikataulullisesti aloittaa työskentely Ilveksessä

 

-palkkatoive osa- ja/tai päätoimiseen valmennustehtävään

 

 

Hakemukset toivomme sähköisesti liitetiedostoina osoitteisiin  ja .

 

Hakemukset tulee lähettää 21.1.2016 mennessä. Tehtävät täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

 

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Markus Paananen

p. 040-7376000