Mennään vasta kesäkuun ensimmäistä puolikasta ja Ilves Futis-Liigassa ylitettiin juuri 4000 ilmoittautuneen raja. Neljätuhatta ilmoittautunutta on aivan upea määrä ja siitä kiitos kuuluu teille, hyvät futisliigalaiset!

Ilves jalkapallo pistää mahtavan rajapyykin rikkoutumisen kunniaksi pienen arvonnan pystyyn! Pääpalkintona arvonnassa on jalkapallon miesten EM-kisojen jättikokoinen Uniforia-ottelupallo. Muiden palkintojen seasta löytyvät 2 kappaletta normaalikokoisia jalkapalloja, kolme kappaletta Ilves Flipstikejä (ilvesedustus.fi/tuote/ilves-flipstik/) sekä Certegon (www.certego.fi/fi/site/certegofi/) tuubihuiveja 4 kappaletta ja 10 kangasmerkkiä.

Arvonta on tarkoitettu ainoastaan Futis-Liigaan ilmoittautuneille, arvontalomake löytyy Toppari-järjestelmän kautta lähetetystä sähköpostiviestistä.

Arvonta suoritetaan viikolla 14 ja palkintojen voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Palkinnot voi noutaa Ilves ry:n toimistolta, osoitteesta Rieväkatu 12, 33540 Tampere.

Ilves Flipstikejä arvotaan kolme kappaletta.