Ukrainan sodan vuoksi myös Tampereelle on tullut paljon sotaa paenneita. Ilves jalkapallojaosto haluaa olla tukemassa maahan saapuneita ja käynnistää matalan kynnyksen jalkapallotoiminnan Tampereen vastaanottokeskuksen asukkaille ensi viikolla (viikko 14). Toiminta järjestetään Kaupin urheilupuistossa.

Toimintaan mukaan tulevilla on suuri tarve harrastusvälineille. Näistä osa järjestyy seuran puolesta, mutta tarvitsemme myös apua Ilves-perheeltä. Tätä varten järjestämme suuren varustekeräyksen lauantaina 2. huhtikuuta Ilveksen Kansallisen Liigan kotiavauksessa, kun Ilves kohta FC Hongan Kaupissa kello 14:00 sekä lauantaina 9. huhtikuuta Veikkausliiga-kotiavauksen yhteydessä, kun Ilveksen vieraaksi Ratinaan saapuu KuPS kello 17:00.

Jos nurkissasi tai kaapin perällä lojuu hyväkuntoisia ja puhtaita jalkapallokenkiä, sukkia, säärisuojia, pelipaitoja tai muita jalkapallovarusteita, niin tuo ne keräykseen ja autat samalla apua tarvitsevia. Tuothan tekstiilit ja kengät mielellään eri pusseissa hygieniasyistä. Ilves jalkapallojaosto kiittää lahjoituksestasi!

Lisätietoja asian tiimoilta antavat hankekoordinaattori Ilja Värtinen, sekä jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Matti Anttonen, .