Ilves-viikko käynnistyi viime viikonloppuna Ilves-päivän ja naisten edustusjoukkueen kotiavauksen merkeissä. Viikolle 14 suunniteltuja Ilves-viikon toimenpiteitä joudutaan sääolosuhteiden pakosta siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Sunnuntaille suunniteltu ilmainen jalkapallotapahtuma Vuoreksen Ilves-kentällä joudutaan vallitsevan säätilanteen johdosta siirtämään. Ilves-kentällä järjestettävälle kaikille avoimelle jalkapallotapahtumalle etsitään uutta ajankohtaa ja siitä tiedotetaan, kun sellainen löytyy.

Miesten edustusjoukkue pelaa lauantaisen 9. huhtikuuta pelattavan kotiottelunsa Ratinan sijasta Tehtaan kentällä Valkeakoskella. Ilves-juniorit ja muut taustahenkilöt ovat samalla lailla tervetulleita otteluun Valkeakoskelle. Ilveksen junioriedustusjoukkueiden yhteinen kulkue miesten edustusjoukkueen kotiotteluun pyritään järjestämään myöhemmin Ratinassa pelattavan kotiottelun yhteydessä, tästä kerrotaan myöhemmin lisää.

Ilves-viikkoon kuuluu joka tapauksessa perjantaille suunniteltu Ilves-pelipaitapäivä. Pue perjantaina töihin, kouluun, vapaa-ajan harrastukseen tai vaikka vain kotona oleskeluun Ilveksen pelipaita päälle ja kerro siitä somessa! Muista merkitä Instagramissa ja Twitterissä Ilves jalkapallon eri tilit ja käytä aihetunnistetta #ilvespelipaitapäivä.