Ilona Ivanoff itselleen tutulla Pyynikin urheilukentällä.

Elokuun kuukauden vapaaehtoiseksi valikoitui P09-junioriedustusjoukkueen joukkueenjohtaja Ilona Ivanoff. Pääsimme seuramaan P09:n joukkuepäivää Ensilässä heinäkuussa ja Ilona sai nyt kunnian olla elokuun Kuukauden vapaaehtoinen.

Onnittelut valinnasta, otathan tämän kunnian vastaan?

”Kiitos kunniasta, otan totta kai!”

Mitä kaikkea vapaaehtoishommia teet ja olet ehtinyt tekemään?

”Olen P09-joukkueenjohtaja nyt kolmatta vuotta. Sitten olen myös Keskikaupungin E10- ja E9-tyttöjen joukkueenjohtaja Futis-Liigassa, siinä hommassa olen nyt toista vuotta.

Vuodesta 2016 olen tehnyt virallisesti vapaaehtoishommia. Ensin olin meidän joukkueen viestintävastaava, kun Ilveksellä oli sellainen somepilotti, johon otettiin kaksi joukkueita pojista ja kaksi tytöistä. Siinä luotiin vähän niitä viestinnän reunaehtoja täällä junnupuolella. Millä ilmeellä tehdään, mitä tehdään ja ylipäätään, miten nimetään meidän joukkueet Instagramiin, mitä kanavia käytetään ja sen sellaista.”

Mitä vapaaehtoisuus sinulle itsellesi antaa?

”Kyllä tämä antaa energiaa. Täällä on ihan tosi mahtavia tyyppejä. Olen myös oppinut paljon tästä seuratoiminnasta. Tämäkin on loppujen lopuksi aika monipuolista.

Olen tehnyt tosiaan viestintää ja muun muassa kioskitalkoiden järjestämistä sekä joukkueen omien tapahtumien järjestämistä. Yleisiä juoksevien asioiden hoitamista, jos pojat vaikka menee jonnekin pelimatkalle.”

Mikä on mielestäsi parasta keltavihreässä perheessä?

”No kyllä se on tämä porukka! Ihan ehdottomasti, täällä on tosi hyviä tyyppejä.”

Onnittelut vielä Kuukauden vapaaehtoiselle!