Ilves jalkapallon vuoden 2022 kuudes Kuukauden vapaaehtoinen on Toni Tumanoff, joka toimii vapaaehtoisena niin Ilves Futis-Liigan kuin junioriedustuksenkin puolella!

Toni saa Kuukauden vapaaehtoisena kausikortin seuran edustusjoukkueiden kotiotteluihin: https://ilvesedustus.fi/liput/.

Millainen tyyppi sitten on kesäkuun Kuukauden vapaaehtoinen?

Kerro, kuka olet ja mitä teet Ilveksessä ja jos tahdot, niin “oikeassakin” elämässä!

”Olen Toni Tumanoff ja yhden pojan isä Tampereelta. Päivisin toimin esitystekniikan parissa AV-arkkitehtina. Ilveksessä toimin tällä hetkellä Futis-Liigan yhdyshenkilönä Tesomalla sekä P14-junioriedustusjoukkueen talkoovastaavana sekä auttelen myös peliryhmän huoltotehtävissä.”

Kuinka kauan olet toiminut vapaaehtoisena Ilveksessä, miten päädyit toimintaan mukaan?

”Kesästä 2019 alkaen aloitin Tesoman F5-poikien joukkueessa joukkueenjohtajana Futis-Liigassa, jossa toimin kolmen kesän ajan. Tehtävään päädyin, kun ensimmäisenä jojon tehtävään lupautuneen vanhemman lapsi ei jalkapalloharrastusta aloittanutkaan.

Yhdyshenkilönä olen kesästä 2020 alkaen, johon silloinen alueen toinen yhdyshenkilö Niina Yrjölä kyseli/houkutteli. Junioriedustusjoukkueen (F8/P14) talkoovastaavan tehtäviin lupauduin tämän vuoden tammikuussa, kun paikka oli auki poikani liittyessä joukkueeseen.”

Mikä on mielestäsi parasta vapaaehtoisena toimimisessa, mitä se antaa sinulle?

”Vapaaehtoistoiminta on hyvää vastapainoa toimistotyölle, yhteisöllisyys, halu auttaa ja mahdollistaa lasten harrastaminen sekä kokea ja seurata samalla heidän kehittymistään jalkapallon parissa, tutustuminen uusiin ihmisiin kentän laidalla sekä muissa seuran tilaisuuksissa.”

Entäpäs mitä ilvesläisyys sinulle merkitsee?

”Ilvesläisyys merkitsee minulle yhteisöllisyyttä.”

Onnittelut valituksi tulemisesta, Toni!

Aiempiin Ilves jalkapallon Kuukauden vapaaehtoisiin voi tutustua kotisivujen kautta: https://ilvesjalkapallo.fi/seurainfo/ -> Kuukauden vapaaehtoinen -juttusarja.