Vuoreksessa sijaitseva Ilves-kenttä on suljettuna näillä näkymin 11. heinäkuuta – 9. syyskuuta välisen ajan.

Ilves-kentän tekonurmimatto vaihdetaan ja kentän alle asennetaan lämmitysputket. Jos aikataulut antavat myöten, saattaa kentän remontti olla valmis jo elokuun aikana. Kentän tekonurmi vaihdetaan ekologiseen ja FIFA-standardoituun tekonurmialustaan. Remontin myötä Ilves-kentästä tulee ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Ilves-harjoitus ja -pelikeskus.

Ilves-kentän remontin johdosta, useita harjoituksia ja pelejä sekä muun muassa Ilves Futis-Liigan peli-iltoja joudutaan siirtämään toisaalle heinäkuusta eteenpäin. Treenivuoroista ja peliasetteluista on tiedotettu joukkueille etukäteen.

Ilves-kentän vanha tekonurmimatto siirretään Leinolan kentälle. Paremmassa kunnossa olevan tekonurmimaton lisäksi Leinolan kentän ympärille on tulossa uusi aita. Leinolan kentän turvallisuuden parantaminen aidalla sai aiemmin keväällä eniten ääniä Tampereen kaupungin osallistuvan budjetoinnin (osbu) äänestyksessä.

Tampereen kaupunki julkaisi pari viikkoa takaperin kustannusarvion Leinolan kentän aidan rakentamisesta. Kustannusarvio oli 70 00 euroa. Saa nähdä, saadaanko tuolla summalla Leinolan kentälle samalla myös uudet ja toimivat valot.

Tampereen kaupungin julkaisema uutinen osbusta ja kustannusarvioista löytyy täältä: https://www.tampere.fi/ajankohtaista/2022/06/16/kustannusarviot-valmistuivat-tampereella-toteutuu-seitseman.

Kiitos vielä kaikille osbu-äänestäjille!