Ilveksen junioriedustuspuolella toimiva Juha Hallivuori on Ilves jalkapallon syyskuun 2022 Kuukauden vapaaehtoinen!

Futis-Liigasta Ilves-taipaleensa jo vuosia sitten aloittanut Kuukauden vapaaehtoinen Juha saa tuotteen Ilves jalkapallon verkkokaupasta: https://ilvesedustus.fi/kauppa/.

Selvitimme hieman, että millainen vapaaehtoistekijä Juha onkaan.

Kerro näin kärkeen, että kuka olet ja mitä teet? Niin Ilveksen parissa ja jos tahdot, niin “oikeassakin” elämässä!

”Olen Juha Hallivuori, Ilveksessä A+B1-poikien vastuuhuoltaja ja muulla ajalla kolmen lapsen isä sekä Nokian antennisuunnittelija.”

Kuinka kauan olet ehtinyt toimia vapaaehtoisena Ilveksessä? Mitä kaikkea olet tässä ajassa ehtinyt tehdä ja missä kaikissa joukkueissa?

”Olen toiminut huoltajana kohta 11 vuotta ja ollut aina oman pojan, eli 2005-syntyneiden poikien, joukkueen mukana. Ilves-polku alkoi Nekalan kauppareiden hiekkakentältä ja matka on jatkunut aina nykyiseen SM-tason Ilves-joukkueeseen.

Hommiin on kuulunut kaiken kirjavat taustatehtävät aina alkuaikojen varusteidenkeräilystä ja pelikahvitteluista viimevuosien nilkkojen teippauksiin ja muihin ’oikeisiin’ huoltotoimenpiteisiin. Joskus on ryhdytty tuomariksi tai apuvalmentajaksikin tilanteen niin vaatiessa.”

Mitä vapaaehtoistoiminta antaa sinulle, mikä siinä on parasta?

”Vapaaehtoistoiminta helpottaa irtautumista hektisestä työelämästä ja antaa hienoja kokemuksia sekä uusia tuttavuuksia saman henkisten parista.

Parasta on ollut seurata läheltä yhden ikäluokan puurtamista ja kehittymistä osaavan valmennuksen ja joukkueenjohdon alaisuudessa pienistä nappuloista maailmanluokan jalkapallonuorukaisiksi.

Uskon että jatkossa saan yhä useammin kansallisen ja maajoukkuetason jalkapallo-otteluita katsoessa muistella omakohtaisia kokemuksia pelaajien alkutaipaleesta.”

Löytyykö itseltäsi futistaustaa tai muuta urheilutaustaa? Ehtiikö näinä päivinä harrastamaan?

”Itselläni ei ole jalkapallo tai muutakaan joukkueurheilutaustaa, mutta sen verran pitää viikossa lenkkeillä, että jaksaa maaleja siirrellä kentällä!”

Miksi kannattaa ehdottomasti lähteä katsomaan esimerkiksi P17- ja P20- SM-sarjoja?

”Jos pitää jalkapallossa vauhdista ja nopeasti muuttuvista tilanteista kannattaa seurata juniorijalkapalloa. Toki tulee välillä epäonnistumisia, mutta kun kaikki natsaa, niin ei voi kuin ihmetellä kuinka hienosti pallo etenee kentällä.

Aina ei tulostaulukotkaan kerro kaikkea, koska B-poikien taso on huippuluokkaa mutta parhaimmillaan näkyvää tulostakin tulee.

Kutsun kaikki kannustamaan kotipeleihin Kauppiin su 2.10. klo 18 ja Vuorekseen 15.10. klo 13 hienot A-pojat kohti SM-voittoa!”

Ilveksen A-pojat johtavat tällä hetkellä P20-ikäluokan SM-sarjaa: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/60592/info ja P17:n SM-sarjassa Ilves on kahdeksantena: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/60597/info.

Onnittelut syyskuun Kuukauden vapaaehtoiselle!

Syyskuun Kuukauden vapaaehtoinen Juha Hallivuori kak