TYTTÖJEN JA POIKIEN KOULUJENVÄLISET JALKAPALLOKISAT 1-2, 3-4 JA 5-6 LUOKILLE.

UUTUUTENA MYÖS 7-9 LUOKKIEN KILPA- JA HARRASTESARJA.

 Tervehdys kaikille Tampereen ja lähikuntien ”koululaisille”!

Ilveksen jalkapallojaosto haluaa omalta osaltaan tukea lapsia heidän omissa harrastuksissaan. Järjestämme Ilves ry:n kanssa viikolla 16 Kaupin tekonurmikentillä jo perinteeksi muodostuneen Tampereen koulujenväliset jalkapallokisat 1-2, 3-4, 5-6 sekä uutuutena 7-9 luokkalaisille tytöille sekä pojille.

 

Pelipäivät ovat seuraavat:

Tiistaina 19.4. poikien sarjat luokat 3-4 sekä 5-6, kilpasarjat

Keskiviikkona 20.4. tyttöjen sarjat 3-4 sekä 5-6, kilpa sarjat

Torstaina 21.4 1-2 luokat sekä tytöt ja pojat 7-9 luokat, kilpa ja harraste sarjat

 

Tapahtuma järjestetään päivällä noin klo 9:00 – 15:00 välisenä aikana. Osallistujamäärän mukaan teemme tarkemmat aikataulut. Ei tarvitse olla ”ammattilainen” osallistuakseen kisoihin,pelkkä mielenkiinto lajia kohtaan, reipas asenne ja tsempparimieli riittää.

Viime vuonna reilu 1500 jalkapalloilijaa 118 joukkueesta otti kahden päivän aikana osaa tapahtumaan. Tämä on eittämättä Suomen isoin koulujenvälinen jalkapallotapahtuma! Tänä vuonna teemme siis pienen laajennuksen, lisäämällä yhden toimintapäivän ja yläkoulujen harraste ja kilpasarjat.  

Kolmessa sarjassa 3-4lk, 5-6lk sekä 7-9lk pelataan mitaleista. 1-2 luokkalaiset pelaavat Kaikki Pelissä ohjeen mukaan harjoitusturnauksen. Peliaika on hieman lyhyempi ja kenttä pienempi. Näin pienemmille ei tule liian rankkaa päivää.

Ilveksen jalkapallojaosto vastaa tapahtumasta ja kustantaa mahdolliset kulut kentän ym. tapahtuman osalta. Teidän ei tarvitse kuin saapua Kauppiin.

Pyytäisinkin ilmoittautumisia mahdollisimman pian. Vastaukset sähköpostilla minulle kuitenkin viimeistään keskiviikkona 6.4. mennessä. Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin. Eli sarjoihin ilmoittautuminen seuraavasti (pelitapa suluissa):

 

Pelipäivä ti 19.4.                       Pelipäivä ke 20.4.         Pelipäivä to 21.4

pojat 3-4 luokka (8v8)                 tytöt 3-4 luokka (8v8)     tytöt 1-2 luokka (5v5) harraste

pojat 5-6 luokka (8v8)                 tytöt 5-6 luokka (8v8)     tytöt 1-2 luokka (5v5) kilpa

                                                                                      pojat 1-2 luokka (5v5) harraste

                                                                                      pojat 1-2 luokka (5v5) harraste

                                                                                      tytöt 7-9 luokka harraste (8v8)

                                                                                      tytöt 7-9 luokka kilpa (9v9)

                                                                                      pojat 7-9 luokka harraste (8v8)

                                                                                      pojat 7-9 luokka kilpa (9v9)

 

 

Torstain 21.4 turnauksen osalta toivomme koulujen osallistuvan kahdella joukkueella sarjaan eli toinen joukkue kilpasarjaan ja toinen haastesarjaan. Mikäli koulu ilmoittautuu vain yhdellä joukkueella, niin lähtökohtaisesti sijoitamme heidät kilpasarjaan (neuvoteltavissa). Tällä toimenpiteellä haluamme kannustaa kouluja ottamaan mukaan joukkueisiin vähän vähemmän pelanneita, fyysisesti pienikokoisempia/arempia ja uutta harrastusta etsiviä pelaajia jotka pääsisivät kokeilemaan futista mukavassa tapahtumassa. Tämä uudistus on tullut pitkälti viimevuotisten palautteiden perustella, joissa korostetaan nimenomaan matalan kynnyksen harrastamisen mahdollistamista kaikille, taitotasoon katsomatta, 1-2 luokkalaisille sekä erityisesti nyt uusina sarjoina kokeiltavien 7-9 luokkien poikien ja tyttöjen aktivoiminen harrastamisen pariin. Tavoitteena on minimoida otteluiden tasoerot ja saada aikaiseksi tiukkoja ja kehittäviä otteluita kaikille.

 

Paitsiosääntö on voimassa 7-9 luokkien kilpasarjassa. Vaatimuksena 7-9 sarjojen järjestämiseen on, että min neljä (4) joukkuetta osallistuu per sarja.

Alaluokilta voi siis tulla kilpailemaan useampi joukkue päivää kohden. Myös kannustusjoukot ovat tervetulleita. Viime vuonna meno oli mahtavaa myös kentän laidalla itse tehtyine panderolleineen, kannustuslauluineen ja rumpusetteineen. Kaikki joukkueet (opettaja + pelaajat) jotka ilmoittautuvat tapahtuma infossa päivän aikana, osallistuvat Ilves tuotepakettien sekä Ilves miesten ja naisten edustuspelaajien kouluvierailu arvontoihin. Myös paras ryhmä kannatuslaulu/esitys, kasvomaalaus ym. palkitaan yllätyspalkinnolla*.

Välineurheilusta ei myöskään ole kyse sillä lenkkareilla, säärisuojilla ja verkkareilla pääsee hyvin liikkeelle. Ilves tuo pelipaidat lainaksi, ellei koulustanne löydy omia. Muista myös ilmoittaa tästä. Tapahtumasta löytyy myös viime vuosien tapaan makkaraa, juotavaa, kahvia, pulla, leipää ja pikku makeata, joten oppilaat voivat ottaa mukaan hieman taskurahaa. Pukukopit ovat käytettävissä koko päivän. Alustana on tekonurmi.

Tulemme tämänkin vuoden osalta tekemään juttua tapahtumasta ja ilmoitamme medialle asiasta. Pyydänkin mainitsemaan kuvien mahdollisesta julkaisemisesta eri medioissa vanhemmille ennen tapahtumaa.

 

ILMOTTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN PE 8.4.

 

Tomi Erola

Ilves Edustus

0400-129 801

 

*Arvomme 3 ilves pakettia (3 palloa, pienmaalit 2kpl). Ilves miesten ja naisten edustuspelaajat tulevat luovuttamaan palkinnot koululle ja koululla mahdollisuus järjestää pelailua, tutkaan ampumista ym. aktiviteettiä luovutuksen yhteyteen (45min). Lisäksi arvomme yhden lippupaketin Ilveksen miesten edustuksen peliin.