Futis-Liigan kasvatti Aino Rasinen kutsuu littipeukkujen voimin kaikki futisliigalaiset veloituksetta katsomoon perjantaina!

Ilves kutsuu kaikki futisliigalaiset seuraamaan Ilveksen naisten edustusjoukkueen ja Kuopion Palloseuran välistä Kansallisen Liigan ottelua perjantaina 3. kesäkuuta!

Ottelu alkaa Kauppi 3:lla perjantaina kello 18:30. Portit otteluun avautuvat tuntia aiemmin, kello 17:30. Kaikki Futis-Liigan pelaajat, vanhemmat ja toimihenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita otteluun veloituksetta, nähdään Kaupissa!

Ottelutapahtumassa voi myös törmätä Ilves-maskottiin ja tämän lisäksi neljällesadalle ensimmäiselle otteluun, minkä tahansa seuran pelipaita päällä tulevalle, jaetaan heliumilmapallot portilla.

Ennen matsin alkua Ilvekselle luovutetaan uudet jalkapallot Helmarien sekä Palloliiton toimesta. Ilves Futis-Liigan nuorimmat tytöt, eli F5- ja F6-tytöt saavat kyseessä olevat uudet pallot. Pallojen jakaminen on osa naisten EM-kisavuotta ja se tukee myös Palloliiton ”kestävää kasvua” -tyttöjen ja naisten jalkapallon kehityssuunnitelmaa. Aiheesta voi lukea lisää Palloliiton verkkosivuilta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/helmarit-lahjoittaa-jokaiselle-joukkueessa-aloittavalle-tyttopelaajalle-oman.

Helmarit aloittavat oman EM-kisaurakkansa 8. heinäkuuta ottelulla Espanjaa vastaan. Helmarien lohkossa pelaavat myös Tanska ja Saksa. Tsemppiä kisoihin, Helmarit!

IMG 4723

Helmarit ja Suomen Palloliitto luovuttavat Ilves Futis-Liigan nuorimmille tyttöjunnuille uudet jalkapallot.