Ilveksen Naisten Liiga -joukkueen pelaajat toivat eilen tiistaina Futis-Liigan Pihlajalinna-peli-iltaan Vuoreksen Ilveskentälle ekstramäärän jalkapalloriemua. Futisliigalaiset pääsivät tekemään tuttavuutta pelaajien kanssa ja kokeilemaan taitojaan näiden jalkapalloteemaisilla rasteilla.

P5281486.jpg

Yksi rasteilta tavoitettu pelaaja oli Sylvi Tolonen, jonka futisura tosin on jo ottanut uuden askeleen edustusjoukkueen puolelle. Reipas Sylvi on pelannut jo neljänä vuonna Futis-Liigassa ja viettänyt pari talvea taitokouluissa. Syksyllä hän siirtyi Ilves T10 -joukkueeseen.

Sylvin mielestä parasta jalkapallossa on maalinteko, jossa hän ja koko poikien piirinsarjassakin pelaava joukkue ovat hyviä. Sitä taitoa päästään näyttämään taas muun muassa kesäkuun lopun Särkänniemi Cupissa. Sylvi on käynyt katsomassa myös naisten edustusjoukkueen otteita, mutta varmaa ei vielä ole, ehtiikö myös suunnistusta harrastava perhe Futis-Liigan helatorstain kutsuotteluun.

Naisten kutsuottelussa Tammelassa helatorstaina kello 16 vastaan tulee IK Myran. Otteluun ovat lämpimästi tervetulleita kaikki futisliigalaiset perheineen!

pujottelu.jpg

Pujotteluradalla pelaajat pääsivät testaamaan kuljetustaitojaan ja kilpailemaan leikkimielisesti niin toisia futisliigalaisia kuin naisten pelaajia vastaan.

tutka.jpg

Laukaisututkalla sai testata, millä nopeudella veto lähtee.

tarkkuus.jpg

Illan suosituimmalla pisteellä pelaajat harjoittelivat tähtäämistä maalin eri kulmiin – ja vähän jonottamistakin.

karrynpyorat.jpg