Urheilugaala julkisti kaikki vuoden 2022 ehdokkaansa ja Ilves ry on ehdolla Vuoden urheiluseuraksi!

Pääteemana valintakriteereissä on tänä vuonna vapaaehtoistoiminta. Vuoden urheiluseuran valitsee Urheilugaalan valitsijaraati. Muut ehdokkaat Vuoden urheiluseuraksi ovat Lahden Hiihtoseura ja Lords of DiscGolf Heinolasta. Vuoden urheiluseura -ehdokkaiden esittelyt löytyvät täältä: https://urheilugaala.fi/vuoden-urheiluseura/.

Ilves ry:n lajivalikoimaan kuuluu jalkapallon lisäksi jääkiekko, salibandy, ringette ja jalkapallojaostoon tänä vuonna liitetty futsal.

Urheilugaalan mediapäivä järjestettiin torstaina 8. joulukuuta Helsingin kaupungintalolla ja tapahtuman yhteydessä julkaistiin Vuoden Uuheiluseuran lisäksi ehdokkaat läpimurroksi, esikuvaksi, Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi.

Urheilutoimittajain liitto puolestaan julkaisi omat ehdokkaansa urheilijaksi, valmentajaksi, joukkueeksi ja nuoreksi urheilijaksi. Näiden lisäksi Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken top 10 -lista julkaistiin samalla kertaa.

Tutustu ehdokkaisiin Urheilugaalan sivuilla: https://urheilugaala.fi/. Onnittelut kaikille ehdokkuuden saaneille!

Ehdokkaiden julkistamistilaisuudessa oli Ilveksestä paikalla Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio, varapuheenjohtaja Jarmo Huhtala ja jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Matti Anttonen.

Palkintojen voittajat selviävät Urheilugaalassa, joka järjestetään 12. tammikuuta 2023 Helsingin jäähallissa.

Vuoden Urheilugaala ehdokkuus

Matti Anttonen (vas.), Kari Pansio ja Jarmo Huhtala olivat vastaanottamassa Vuoden urheiluseura -ehdokkuutta Helsingissä.