ILVEKSEN C15- JA NUOREMPIEN POIKIEN VALMENNUSPÄÄLLIKÖKSI VALITTIIN JOUKO TURUNEN.

Valmennuspäällikön toimeen tuli mukavasti hakemuksia. Vaikka työtehtävään järjestettiin julkinen haku, paras vaihtoehto löytyi seuran sisältä ja valintaprosessin jälkeen valinta kohdistui Jouko Turuseen. Jouko aloittaa tehtävässä 1.4.2020.

Tässä Joukon mietteitä heti valinnan varmistuttua.

Kerro alkuun, mitä fiiliksiä uudesta pestistä?

”Fiilikset pestistä ovat todella hyvät luonnollisesti. Tämä on itselleni hieno mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta kasvattajaseurassani. Oma keltavihreä urani alkoi vuonna 1995 Kaukajärven hiekkakentillä kaupunginosajoukkueessa ollessani 6-vuotias. Tavoite on kehittää Ilvestä seurana ja ennen kaikkea auttaa seuran tärkeintä voimavaraa eli ihmisiä kehittymään.”

Miten paljon oma työnkuvasi tulee nyt muuttumaan, mitä kaikkea valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu?

”Työnkuva tulee muuttumaan paljon, koska vastuulleni tulevat nyt ikäluokat 15-vuotiaista pojista alaspäin. Valmennuspäällikön tärkeimpiin tehtäviin kuuluu Ilveksen valmennuslinjan kehittäminen ja jalkauttaminen, valmennustiimien sparraaminen ja tukeminen, Sami Hyypiä Akatemia -yhteistyöstä vastaaminen ja sidosryhmätyö muiden tärkeimpien sidosryhmien kanssa.”

Ja jos hakuprosessista saa kertoa, niin millainen prosessi se oli?

”Työtehtävään oli avoin julkinen haku, joten tein työhakemuksen normaaliin tapaan. Tämän jälkeen sain kutsun työhaastatteluun. Haastatteluun liittyi ennakkotehtävä, joka esiteltiin haastattelutilanteessa haastattelijoille.”

Onnea vielä Jouko!