Ilves jalkapallon avoimet harjoitukset alkavat pian. Avoimet harjoitukset ovat loistava tilaisuus junioripelaajille näyttää omaa osaamistaan sekä taitojaan. Avoimia harjoituksia järjestetään niin pojille kuin tytöillekin monissa ikäluokissa. Nuorimpien junioriedustusjoukkueiden, eli 2013-2014 syntyneiden avoimet harjoitukset alkavat viikolla 38.

Pojat

Suurin osa junioriedustusjoukkueiden pelaajista on aloittanut jalkapallon Ilves Futis-Liigassa. Osalle Ilveksen junioriedustusjoukkueet taas ovat tulleet vastaan oikeassa vaiheessa pelaajan henkilökohtaista polkua, jossa tavoitteena on ollut oman huipun saavuttaminen. Ilveksen junioriedustustoiminta on Suomen huippua ja myös kansainvälisesti tunnustettua pelaajakehitystoimintaa.

Hyvän junioritoiminnan ansiosta runsaasti Ilveksen kasvatteja pelaa kansainvälisillä kentillä sekä liigatasolla. Ulkomailla pelaavat esimerkiksi Naatan Skyttä Ranskassa, Lauri Ala-Myllymäki Italiassa ja Maksim Stjopin Tanskassa. Ilveksen miesten edustusjoukkueessa pelaa säännöllisesti useita omia kasvatteja, muun muassa Eetu Mömmö, joukkueen kapteeni Tatu Miettunen, Miska Rautiola sekä Mikael Almén. Myös muissa Veikkausliigan joukkueissa pelaa Ilves-kasvatteja kuten KuPS:ssa Diogo Tomás ja Santeri Haarala sekä FC Hakassa Janne-Pekka Laine. Miesten Kakkosessa pelaava Ilves/2 koostuu pääosin seuran omista kasvateista.

Ympärivuotiset junioriedustusjoukkueet ovat kilpatoimintaa, jossa pelaajia kehitetään joukkueurheilijoina yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, kasvatuksellisen otteen kuuluessa olennaisena osana pelaajakehitykseen.

2014-syntyneiden junioriedustusjoukkue on uusi perustettava joukkue. 2013- ja 2014-syntyneiden avoimet harjoitukset järjestetään:

Viikko 38: 21.9., 23.9.

Viikko 39: 28.9., 30.9. (ja 1.10. ainoastaan 2014-syntyneet). Harjoitukset järjestetään ikäluokkakohtaisesti.

Linkki ilmoittautumiseen: https://bit.ly/3yfJoJE.

Harjoitusten tarkemmat paikat ja ajankohdat julkaistaan myöhemmin Ilveksen kotisivuilla. Ilveksen junioriedustusjoukkueisiin voivat hakea kaikki motivoituneet ja innokkaat pelaajat!

Lisätietoja antaa:

Ilveksen F-poikien päävalmentaja Ville Paloposki , 045 111 4933.

Tytöt

Ensi kaudelle tytöille perustetaan kaksi uutta junioriedustusjoukkuetta. Perustettavat joukkueet ovat F-ikäluokkien T14 (2014-syntyneet) sekä T13 (2013-syntyneet). Pelaajat perustettaviin joukkueisiin valikoituvat avoimien harjoitusten kautta. Ilmoittautuminen avoimiin harjoituksiin on nyt avattu! Tarkemmat ohjeet, harjoitusajat sekä harjoituspaikat toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen avoimien harjoitusten alkua.

Avoimet harjoitukset järjestetään viikoilla 38 ja 39 (20.9. – 3.10.). Tuolla aikavälillä pidetään yhteensä 4-5 harjoitusta. Joukkueet julkaistaan avoimien harjoitusten päätyttyä ja uusi kausi alkaa loka-marraskuun taitteessa.

Hyvän junioritoiminnan ansiosta runsaasti Ilveksen kasvatteja pelaa kansainvälisillä kentillä ja liigatasolla, joista voidaan mainita vaikkapa Ruotsissa pelaava Heidi Kollanen ja naisten edustusjoukkueessa pelaavat Aino Rasinen, Pipsa Saarilahti, Noora Hämäläinen ja Armi Heikkilä.

Aloittavien ikäluokkien valmentaja Henri Kruus kommentoi tyttöjen avoimia harjoituksia:

“Pelaajamäärän kasvu tyttöjen taitokoulutoiminnassa näkyy nyt positiivisesti perustettavien junioriedustusjoukkueiden avoimissa harjoituksissa, sillä ilmoittautumisia on tullut jo runsaasti. Haluamme kasvattaa pelaajamäärää tyttöjen aloittavissa junioriedustusjoukkueissa, joten kannustankin kaikkia innokkaita pelaajia ilmoittautumaan mukaan avoimiin harjoituksiin.

Junioriedustustoiminnan etuna on laadukkaan harjoitus- ja kilpailutoiminnan lisäksi se, että ympärivuotisesti yhdessä toimiva joukkue kasvaa todella tiiviiksi yhteisöksi, jossa pääsee nauttimaan yhteisistä kokemuksista läheisten pelikavereiden kanssa. Monelle muodostuukin Ilveksen pelaajapolulla elinikäisiä ystävyyssuhteita.”

Linkki avointen harjoitusten ilmoittautumiseen: https://bit.ly/3yfJoJE.

Tiedustelut tyttöjen avoimiin harjoituksiin liittyen:

F-ikäluokkien valmentaja Henri Kruus, , 045 801 5003.

FT6